Cristiano Ronaldo & Georgina Rodríguez: Ένα από τα δίδυμά τους πέθανε στη γέννα και ο κόσμος όλος συμπαραστέκεται στο πένθος τους

19.04.2022
Cristiano Ronaldo & Georgina Rodríguez: Ένα από τα δίδυμά τους πέθανε στη γέννα και ο κόσμος όλος συμπαραστέκεται στο πένθος τους
Μία ανακοίνωση που δεν θα ήθελε ποτέ κανείς γονιός να κάνει χρειάστηκε να κάνουν ο Cristiano Ronaldo και η σύντροφός του, Georgina Rodríguez καθώς "έχασαν" το ένα από τα δύο παιδιά που περίμεναν.

Στα τέλη του Οκτώβρη ο Πορτογάλλος άσσος ενημέρωνε τους απανταχού φίλους του ότι η Georgina ήταν έγκυος και ότι περίμεναν δίδυμα.

Θα ήταν το δεύτερο και τρίτο παιδί του ποδοσφαιριστή με τη σύντροφο του και το πέμπτο και έκτο συνολικά, με τρία παιδιά από δύο προηγούμενες γυναίκες.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι περιμένουμε δίδυμα", είχε γράψει τότε ο Cristiano στο Instagram, πλάι σε μια φωτογραφία του με τη Georgina και το υπερηχογράφημα. "Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη -- ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε.", συνέχιζε.

Η ζωή, όμως, επεφύλασσε μια δυσάρεστη εξέλιξη για το ζευγάρι.

Με νέα ανακοίνωση -κοινή και για τους δύο- ο Cristiano και η Georgina ενημέρωναν τον κόσμο για τον χαμό του ενός από τα δύο παιδιά, του αγοριού, και μιλούσαν για το βαρύ τους πένθος, αλλά και την ελπίδα που αντλούν από το παιδί που γεννήθηκε τελικά, ένα κοριτσάκι.

"Με τεράστια λύπη ανακοινώνουμε ότι το αγοράκι μας “έφυγε”. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να νιώσει. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μάς δίνει δύναμη να ζήσουμε αυτήν τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη τη ειδική φροντίδα και τη στήριξη.
Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από αυτήν την απώλεια και ζητάμε ευγενικά λίγη ιδιωτικότητα σε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή.
Αγοράκι μας, είσαι ένας άγγελος. Θα σε αγαπάμε πάντα.
Cristiano Ronaldo και Georgina Rodriguez",

Η ταυτότητα των μητέρων του μεγαλύτερου παιδιού του, Cristiano Ronaldo Junior, και των άλλων διδύμων του, Mateo και Eva, δεν είναι γνωστές, αν και τα άλλα δίδυμά του γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητρότητας. Το πρώτο παιδί του Ρονάλντο με την Rodriguez, Alana γεννήθηκε το 2017.

Μετά την ανακοίνωση τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης έφτασαν από παντού, ξεκινώντας από την επίσημη σελίδα της ομάδας του Ronaldo, Manchester United, ενώ, όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο πορτογάλλος άσσος δεν θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στη Liverpool.