Maestro: Το τραγούδι που "έντυσε" μουσικά την ερωτική σκηνή Ορέστη - Κλέλιας έχει τη δική του ιστορία

02.12.2022
Maestro: Το τραγούδι που "έντυσε" μουσικά την ερωτική σκηνή Ορέστη - Κλέλιας έχει τη δική του ιστορία
Ο Ορέστης και η Κλέλια έκαναν σεξ. Του πήρε 7 επεισόδια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να δώσει στο κοινό του τη σκηνή που ζητούσε από το πρώτο λεπτό, αλλά το έκανε με ιδιαίτερη... μαεστρία. Όσο για τη μουσική υπόκρουση; Εξαιρετικά αφιερωμένη από τη Μαρίζα Ρίζου με πολύ αγάπη!

Με τεράστια επιτυχία προβλήθηκε χθες βράδυ (2/12/2022) το έβδομο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Mega, που υπογράφει, φυσικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Maestro. Αφιερωμένο στον Χαράλαμπο που ερμηνεύει αριστοτεχνικά ο Γιάννης Τσορτέκης το τρίτο από το τέλος επεισόδιο, όμως η εξέλιξη στη σχέση Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) - Κλέλιας (Κλέλια Ανδριολάτου) έδωσε "ζουμάκι" στους τηλεθεατές.

Η πανέμορφη Κλέλια με την επιμονή της κατάφερε να κάμψει τελικά τις αντιστάσεις του δασκάλου και οι δυο τους ολοκλήρωσαν τον ερωτά τους μέσα στο αυτοκινητάκι (και σκόπιμα χρησιμοποιούμε υποκοριστικό, λόγω μεγέθους). Η σκηνή τρολαρίστηκε αρκετά στο Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο, όμως εμείς εδώ θα σταθούμε στο τραγούδι που την "έντυσε" μουσικά.

Είναι γνωστή η τελειομανία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η πάντα άψογες μουσικές επιλογές για τις δουλειές του, τις οποίες, υπέγραφε πάντα ο ίδιος, για την ιστορία.

Το τραγούδι που είχε επιλέξει για τη στιγμή αυτή ήταν το γνωστό "Can’t Help falling in Love with you", όμως όχι από τον Elvis Presley, όπως το γνωρίζουμε ευρέως. Όπως αποκάλυψε μέσα από ένα post πριν από λίγο, πρόκειτια για "δώρο" που του έκανε η Μαρίζα Ρίζου, όταν μέσα σε ένα βράδυ της ζήτησε αν μπορεί να διασκευάσει και να ερμηνεύσει το Can’t Help falling in Love with you για την ερωτική σκηνή Κλέλια-Ορέστη.

"Όταν το ταλέντο δεν έχει όρια" γράφει ο Χριστόφορος και ιδού η σκηνή ξανά.

Μαραβέγιας, Ρίζου, Μουζουράκης: Τα αδέλφια τους σε μια σπάνια κοινή φωτογραφία

Την ίδια σκηνή μοιράστηκε και η Μαρίζα Ρίζου μιλώντας με πολύ ζεστά λόγια για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και τον Μάρκο Χαϊδεμένο, ο οποίος τη συνόδευσε στο πιάνο.

"Νιώθω πολλή χαρά πρώτα απ’ όλα που είναι φίλος μου και υπάρχει στη ζωή μου. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ βαθιά σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “Θες να δοκιμάσεις να κάνεις διασκευή στο Can’t help falling in love;” Το σκέφτηκα (ένα κλάσμα του δευτερολέπτου😋) και προφανώς του είπα ΝΑΙΙΙΙΙΙ. Μετά ήρθε ο @markos_chaidemenos να παίξει πιάνο και να με κάνει μάγκα με την αισθαντικότητα και την μουσικότητα του, όπως κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια που συμπορευόμαστε. Μαέστρο μου, φίλε μου @christopherpapakaliatis , σ’ευχαριστώ" έγραψε η Μαρίζα Ρίζου.