Eva Mendes: Η σπάνια συναισθηματική αναφορά στον σύντροφο της Ryan Gosling, με αφορμή την ταινία που τους έφερε κοντά

Eva Mendes: Η σπάνια συναισθηματική αναφορά στον σύντροφο της Ryan Gosling, με αφορμή την ταινία που τους έφερε κοντά
Έχει περάσει μια δεκαετία από την κυκλοφορία της ταινίας που έφερε κοντά τον Ryan Gosling και την Eva Mendes και από τότε έχουν γίνει ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η Mendes και ο Gosling στο The Place Beyond the Pines, υποδύονταν ένα πρώην ζευγάρι που επανασυνδέθηκε μετά από χρόνια χωρισμού. Στην ταινία, προσπάθησαν να αναζωπυρώσουν τον προηγούμενο έρωτά τους. Όμως στην πραγματικότητα ήταν η αρχή του έρωτά τους.

Αν και συνήθως δεν μοιράζεται λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Gosling, η ηθοποιός μπήκε πρόσφατα στο Instagram για να γιορτάσει την ειδική περίσταση της 10ης επετείου της κυκλοφορίας της ταινίας, με μια συναισθηματική ανάρτηση.

Η Mendes απέτισε φόρο τιμής στους χαρακτήρες της ταινίας, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες και γράφοντας τη λεζάντα με τα ονόματά τους, «Luke & Romina».

{https://www.instagram.com/p/Cqn8qJCLKHH/}

Η Eva Mendes όπως έγραψε στην ανάρτηση, είχε μια υπενθύμιση από τη φίλη της και παραγωγό ταινιών, Sandra Condito, ότι το The Place Beyond the Pines είχε κάνει πρεμιέρα πριν από μια δεκαετία.

Η Eva Mendes, ο Ryan Gosling, τα παιδιά τους και οι απίθανες περιπέτειες της καραντίνας

Η ταινία κυκλοφόρησε στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2013 και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Mendes. Ενώ η ηθοποιός έχει κάνει και άλλες σημαντικές ταινίες, το The Place Beyond the Pines έχει μια ιδιαίτερα συναισθηματική αξία καθώς σηματοδοτεί τη στιγμή που γνώρισε τον σημερινό σύντροφό της, Ryan Gosling, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

{https://www.youtube.com/watch?v=Tjes7u9Vewc}

Παρόλο που το The Place Beyond the Pines έκανε πρεμιέρα το 2013, τα γυρίσματα έγιναν το 2011. Είναι ενδιαφέρον ότι η μοίρα έπαιξε έναν ρόλο στο να φέρει κοντά το ζευγάρι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ενώ ο Ryan Gosling είχε μια σύντομη ρομαντική σχέση με την Olivia Wilde εκείνη τη χρονιά, η Eva Mendes ήταν σε μακροχρόνια σχέση με τον μουσικό παραγωγό George Augusto, η οποία έληξε περίπου την ίδια περίοδο.

Ryan Gosling και Eva Mendes στην Αντίπαρο - Το βίντεο και η ανάρτηση της σταρ

Η σχέση μεταξύ των ηθοποιών επεκτάθηκε πέρα από το πλατό του The Place Beyond the Pines, καθώς εθεάθησαν σε πολλά ραντεβού στη Disneyland και το 2011 γιόρτασαν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Παρίσι. Επίσης υποδέχτηκαν μαζί το νέο έτος και στα μέσα του 2012, η Mendes γνώρισε τη μητέρα του Gosling. Η σχέση τους φάνηκε να εξελίσσεται ραγδαία.

{https://www.instagram.com/p/CixqZmbr-G3/}

Η Eva Mendes είχε μια ενεργή καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος από το 1996, όταν εμφανίστηκε σε ένα μουσικό βίντεο για τους Pet Shop Boys. Ωστόσο, αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα της το 2014 αφού γέννησε το πρώτο της παιδί με τον Gosling. Η Mendes επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. Παρά το διάλειμμα, σημείωσε ότι ποτέ δεν σταμάτησε πραγματικά την υποκριτική ωστόσο η μόνη της εμφάνιση μετά το 2014 ήταν ένας φωνητικός ρόλος ως εκπαιδεύτρια γιόγκα στη σειρά κινουμένων σχεδίων Bluey.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling κρατούν ιδιωτική τη σχέση τους και σπάνια την επιδεικνύουν στο κοινό, καθώς όπως είπε κάποτε η ηθοποιός, «Ο σύντροφος και τα παιδιά μου είναι ιδιωτικά». Παρά το γεγονός ότι έχει δύο παιδιά μαζί, το ζευγάρι δεν ανακοίνωσε ποτέ επίσημα τον γάμο του, αν και η Mendes αναφέρθηκε στον Gosling ως «σύζυγό» της σε συνέντευξή της τον περασμένο Νοέμβριο, αφήνοντας τους fans να κάνουν εικασίες για την πραγματική φύση της σχέσης τους.

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις φήμες για τον γάμο τους στο podcast, The Kyle and Jackie O Show απάντησε μυστηριωδώς: «Μα ποιος λέει ότι δεν ήμασταν ήδη παντρεμένοι;».

Eva Mendes: Το τατουάζ που ίσως μαρτυρά πως είναι παντρεμένη με τον Ryan Gosling

Όποια και αν είναι η κατάσταση της σχέσης τους, ένα πράγμα είναι σίγουρο, το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι δυνατό. Η Eva Mendes ολοκλήρωσε την πρόσφατη αφιέρωσή της στο The Place Beyond the Pines, γράφοντας, «Νιώθεις σαν ζωές πριν».