Η Eva Mendes, ο Ryan Gosling, τα παιδιά τους και οι απίθανες περιπέτειες της καραντίνας

19.10.2020
Η Eva Mendes, ο Ryan Gosling, τα παιδιά τους και οι απίθανες περιπέτειες της καραντίνας
Η Eva Mendes είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Χόλιγουντ. Πρόσφατα μοιράστηκε μερικές αστείες λεπτομέρειες σχετικά με τις προκλήσεις της οικογενειακής ζωής της με τον σύντροφο της Ryan Gosling κατά τη διάρκεια του lock down.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας η οποία προτιμά να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγει να δημοσιεύει εικόνες των παιδιών της στα social media - έχει δύο κόρες με τoν Gosling, την εξάχρονη Esmeralda και την τετράχρονη Amada.

«Μερικές φορές είναι σαν να σερβίρουμε πρωινό στο κρεβάτι σε κάποιους πολύ μεθυσμένους και επιθετικούς καλεσμένους», αποκάλυψε, γελώντας, η Mendes στο The Sydney Morning Herald. «Αισθανόμαστε πραγματικά ότι δουλεύουμε σε ένα ξενοδοχείο και οι φιλοξενούμενοι είναι θυμωμένοι και αυταρχικοί και απαιτούν να τους φέρουν φαγητό. Και την ώρα που κοιμούνται, μας αφήνουν να καθαρίσουμε και να μιλήσουμε για το πώς μας συμπεριφέρονται όλη την ημέρα»!

Είπε ακόμα: «Όταν νιώθουμε ότι είμαστε απλά μέσα “σε αυτό”, όπως όλοι οι γονείς έχουν τέτοιες στιγμές, συνειδητοποιούμε ότι αυτές είναι οι καλές στιγμές, γιατί είμαστε όλοι μαζί και ασφαλείς σε αυτή τη φάση».

Η σταρ του Χόλιγουντ έκανε ένα βήμα πίσω αφήνοντας την υποκριτική όταν απέκτησε τις δύο κόρες της, ωστόσο τώρα παραδέχεται ότι «η φιλοδοξία της επιστρέφει».

«Νιώθω ότι η φιλοδοξία μου, δεν έφυγε, απλά μετατοπίστηκε στα παιδιά», εξήγησε. «Επικροτώ και θαυμάζω τις γυναίκες που μπορούν να τα κάνουν όλα, αλλά δεν είμαι μία από αυτές και, ευτυχώς, έχω την επιλογή να μην εργαστώ και συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που είναι και αυτό μια επιλογή. Ήμουν τόσο χαρούμενη που μπόρεσα να “επωάσω” τα μωρά μου, αλλά τώρα είναι τεσσάρων και έξι ετών και αρχίζω να νιώθω ότι η φιλοδοξία μου επιστρέφει».

Η Mendes και ο Gosling είναι ζευγάρι από το 2011, μετά από τη συνεργασία στους στην ταινία The Place Beyond The Pines, από όπου και η φωτογραφία στην αρχή του θέματος και παντρεύτηκαν το 2018.