Kate Hudson: Φωτογραφίζεται την ώρα που ξυπνάει αποκαλύπτοντας τα μυστικά της τέλειας επιδερμίδας της

20.10.2020
Kate Hudson: Φωτογραφίζεται την ώρα που ξυπνάει αποκαλύπτοντας τα μυστικά της τέλειας επιδερμίδας της
Μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε πριν από μερικές μέρες η 41ός ετών ηθοποιός Η Κate Hudson ξεκίνησε την ημέρα της κοινοποιώντας ένα βίντεο που την δείχνει να μην έχει ίχνος μακιγιάζ πάνω της- στην κυριολεξία, αυτό που λέμε «όπως ξύπνησε». Η 41χρονη ηθοποιός, έδειξε το καθαρό και λαμπερό της δέρμα, αποδεικνύοντας με άνεση ότι, ναι, έτσι ξυπνάει κάθε πρωί.

«Καλημέρα, οικογένεια του Instagram! Oυφ! Κοίτα το φως που περνάει μέσα από το παράθυρο. Θα σου φέρω αυτή τη σκιά ματιών, τώρα», είπε, ταγκάροντας μια φαν της που ρώτησε ποια σκιά ματιών φορούσε την προηγούμενη ημέρα και είναι τόσο λαμπερή.

Πέρυσι, η Κate αποκάλυψε στo Women’s Health ότι το μεγαλύτερο μυστικό της περιποίησης της επιδερμίδας είναι η ενυδάτωση. «Κυριολεκτικά, σταυρώνω τα δάχτυλά μου ώστε το δέρμα μου να είναι καλό. Έτσι, συνήθως πίνω έναν τόνο νερό», είπε. «Το νερό για μένα είναι το τέλειο θεραπευτικό είδος. Και όταν πίνω καλό νερό, το δέρμα μου φαίνεται καλύτερο. Εάν έπρεπε να επικαλεσθώ κάτι, θα ήταν το νερό».

Η Kate κάνει επίσης περιποιήσεις προσώπου. «Μερικές φορές, θα κάνω περιποιήσεις προσώπου αλλά θα το κάνω μια φορά το μήνα για μερικούς μήνες», πρόσθεσε. «Αυτό είναι περισσότερο διασκεδαστικό. Νομίζω ότι πραγματικά το υποτιμούμε το μασάζ για το πρόσωπο. Κάνουμε μασάζ στο σώμα μας, αλλά και το πρόσωπό μας το χρειάζεται επίσης».

Κατά τη διάρκεια της εποχής των απονομών των αμερικανικών κινηματογραφικών βραβείων, ζητά τη βοήθεια μιας αγαπημένης της αισθητικού για θεραπείες με λέιζερ για να αναζωογονήσει το δέρμα της πριν από το κόκκινο χαλί. «Όταν έρχεται η περίοδος των Golden Globes, πηγαίνω στη Nurse Jamie και κάνω λίγο λέιζερ», είπε, κάτι το οποίο είναι τόσο χαλαρωτικό που μερικές φορές κοιμάται στην καρέκλα. «Είναι το καλύτερο πράγμα στον πλανήτη».

Περίπου «μια στο τόσο», η Κate κάνει ένα peeling από βότανα με την αισθητικό της. «Έχουμε λοιπόν αυτήν την αισθητικό που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και έχει αυτή τη φυσική μάσκα απολέπισης. Είναι απλά βότανα που ενεργοποιούνται με κάποιο είδος οξέος. Αισθάνεσαι σαν να βάζεις γυαλόχαρτο στο δέρμα σου», είπε.

Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος, θα συμπληρώσουμε εμείς!