Συγκλονίζει η Ηρώ: "Χτες το βράδυ σάπισαν στο ξύλο τον γιο μου και φίλους του"

10.04.2023
Συγκλονίζει η Ηρώ: "Χτες το βράδυ σάπισαν στο ξύλο τον γιο μου και φίλους του"
Ένα πολύ σκληρό περιστατικό που την τάραξε (και εύλογα) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Μέσα από μία ανα΄ρτηση στο Facebook θέλησε η Ηρώ Λεχουρίτη να κοινοποιήσει ένα περιστατικό που συνέβη στον γιο της και φίλους του, ε΄να περιστατικό, δυστυχώς αρκετά συνηθισμένο τον τελευταίο καιρό.

"Χθες βράδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πάνε στο παλιό τους σχολείο να θυμηθούνε τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες", ξεκινά την περιγραφή της η τραγουδίστρια συνεχίζοντας πως έξω από το σχολείο τους περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ήταν "φταγμένοι" και τους σάπισαν στο ξύλο.

"Ο γιος μου είναι καλά, ευτυχώς, μην ανησυχείτε, έφαγε μόνο μια-δυο μπουνιές", καθυσήχασε τον κόσμο η Ηρώ, όμως συμπλήρωσε πως δυο από τους συμμαθητέ τους κατέληξαν στο νοσοκομείο.

"Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο άλλος, με διάσειση και ράμματα στο στόμα", συνέχισε.

"Μιλάμε για πολύ καλά παιδιά, φοιτητές που βρέθηκαν μετά από καιρό να θυμηθούν τα παιδικά τους χρο΄νια και κατέληξαν στο νοσοκομείο", συνεχίζει η Ηρώ και παραδέχεται ότι έχει ταραχτεί αφάνταστα και το μοιράζεται με τον κόσμο "γιατί ο κοσμος αλλάζει επικίνδυνα".

"Οι ουσίες και το αλκοόλ έχουν αλλοιώσει συμπεριφορές και χαρακτήρες. Τα παιδιά ζουν σε έναν άγριο κόσμο που ΕΜΕΙΣ τους παραδώσαμε", λέει η Ηρώ και προτρέπει στους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους. "Προσέχετε πάρα πολύ", λέει, "Ασχοληθείτε μαζί τους, μάθετε γι' αυτά, Προλάβετε. Απευθυνθείτε σε ειδικού για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά ή βίαιη κίνηση που θα δείτε".

"Πρέπει να επισημάνω ότι μεσα στο αυτοκίνητο των νταήδων ήταν δυο κορίτσια που περιγλούσανε τα παιδιά μας ως δειλούς και φοβιτσιάρηδες και τραβούσαν βίντεο το όλο σκηνικό", συνεχίζει η Ηρώ εξηγώντας πως δεν θα ήθελε σχόλια κάτω από την ανάρτηση, την οποία μοιράζεται ως τροφή για σκέψη!

{https://www.facebook.com/iromymusic/posts/pfbid08L4vdHvVEyqkTG1qo8fuPLBfoP2mYc5Q48D87jpPHPgSENhCRw2noNM8jbw7YdcSl}

Πολύ λυπηρό, ανησυχητικό και τρομακτικό την ίδια στιγμή το περιστατικό που περιέγραψε η τραγουδίστρια με τόση λεπτομέρεια. Και ακόμη πιο τρομακτικό είναι πως, δυστυχώς, δεν πρόκειται για μεμονομένο περιστατικό. Αρκεί δυο μέρες να παρακολουθήσει κάποιος ειδήσεις (εγχώριες ή/και διεθνείς) και θα αντιληφθεί το τραγικό μιας πραγματικότητας που γίνεται ολοένα και πιο απρόσωπης!

Τροφή για σκέψη λοιπόν, από την Ηρώ. Ας τη δεχτούμε με διάθεση να αλλάξουμε κάτι.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.04.2023 - 18:50