5 διάσημοι που έδειξαν την ευγένεια της ψυχής τους με μικρές αλλά σημαντικές καλές πράξεις

5 διάσημοι που έδειξαν την ευγένεια της ψυχής τους με μικρές αλλά σημαντικές καλές πράξεις
(photo: @noa.arc)
Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορα΄ όσο διάσημος κι αν είναι κάποιος.

O κόσμος έχει την τάση να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στις αρνητικές ειδήσεις και αυτό το επιβεβαιώνουν και οι ψυχολόγοι. Για παράδειγμα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας προσωπικές ιστορίες των διασημοτήτων που εστιάζουν στην αλαζονική συμπεριφορά τους και ενδεχομενως να έχουν χαλάσει την καλή εικόνα που είχαμε για αυτούς.

Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου παρόλο που οι διάσημοι έδειξαν την ευγενική πλευρά του χαρακτήρα τους, δεν έγιναν και πολύ γνωστές. Όπως για παράδειγμα, οι πέντε παρακάτω περιπτώσεις:

6 διάσημοι που ξαναπαντρεύτηκαν για να βρουν τον απόλυτο έρωτα

Η Billie Eilish διέκοψε τη συναυλία της για να βοηθήσει μια fan που χρειαζόταν εισπνευστήρα για το άσθμα

Ενώ έπαιζε στην Ατλάντα, η Billie παρατήρησε ότι μια fan της δυσκολευόταν να αναπνεύσει δίπλα στη σκηνή. Αμέσως σταμάτησε το σόου και ζήτησε από το συνεργείο της να βρει μια συσκευή εισπνοής για τη γυναίκα.

Πριν ξαναβγει στην σκηνή, η Billie τσέκαρε την κατάστασή της fan αρκετές φορές λέγοντάς της: «Είσαι καλά; Είσαι σίγουρη», πριν της πει, «Σ’ αγαπώ».

{https://www.youtube.com/shorts/U8NXbzFsciA}

Ο Keanu Reeves αγόρασε παγωτό για να υπογράψει αυτόγραφο πάνω στην απόδειξη και να το δώσει σε έναν νεαρό fan

Ο συγγραφέας James Dator αποκάλυψε κάποτε ότι ως έφηβος προσπάθησε να πάρει αυτόγραφο του Keanu Reeves ενώ δούλευε σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Ο νεαρός δεν είχε κάτι για να υπογράψει πάνω του ο Reeves, αλλά μετά από λίγα λεπτά η τύχη του άλλαξε.

«”Κατάλαβα ότι μάλλον θέλεις αυτόγραφό μου”, μου είπε ο Reeves» όπως θυμάται ο Dator. «”Λοιπόν, το υπέγραψα” μου λέει και μου δίνει ένα αυτόγραφο πάνω σε μια απόδειξη αγοράς παγωτού. Στη συνέχεια πετάει το παγωτό στον κάδο απορριμμάτων και πηγαίνει να δει την ταινία του». Mε άλλα λόγια ο ηθοποιός αγόρασε ένα παγωτό μόνο και μόνο για να πάρει την απόδειξη και να υπογράψει πάνω της το αυτόγραφο για τον fan του.

Η Lady Gaga έβγαλε φωτογραφία με έναν άστεγο

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η Lady Gaga έχει υπέροχη καρδιά. Η τραγουδίστρια της ποπ παρατήρησε έναν άστεγο κοντά σε ένα πλήθος fan και αποφάσισε να πάει να του μιλήσει. Η Gaga έδωσε στον άνδρα ένα από τα λουλούδια που κρατούσε και εκείνος με τη σειρά του της έδωσε ένα από τα δαχτυλίδια που φορούσε.

Όταν πήγαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί, ο άστεγος της είπε: «Μα μυρίζω». Και εκείνη απάντησε: «Μην ανησυχείς, μυρίζω κι εγώ».

{https://www.instagram.com/p/Cn2qvc6PJu3/}

5 διάσημοι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

Η Zendaya βοήθησε μια τρανς fan του Euphoria να μιλήσει με την Hunter Schafer

Πολλοί άνθρωποι επαίνεσαν την τηλεοπτική σειρά του HBO Euphoria, επειδή εγείρει ζητήματα σχετικά με τις σχέσεις, το φύλο και τη σεξουαλικότητα. Μια νεαρή τρανς fan είπε κάποτε στη Zendaya ότι η ηθοποιός της σειράς, Hunter Schafer (η οποία είναι επίσης τρανς), είναι από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης της. Αντί να λοιπόν να μεταφέρει απλά το μήνυμα στην κολλητή της, η Zendaya αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην Hunter, ώστε η κοπέλα να μιλήσει μόνη της μαζί της.

{https://www.instagram.com/p/B46G4D_JnXE/}

Ο Jason Momoa εξέπληξε έναν νεαρό θαυμαστή με ένα συγκινητικό τηλεφώνημα στο FaceTime

Ο Jason Momoa είναι επίσης ένας πραγματικός υπερήρωας! Ο ηθοποιός εξέπληξε τον fan του Danny Sheehan, ο οποίος παλεύει με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, με ένα συγκινητικό τηλεφώνημα στο FaceTime. Ο σταρ του Game of Thrones του είπε: «Έχω ακούσει για σένα από όλους τους φίλους μου και ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο, να σου πω ένα γεια και να δω πώς είσαι».

{https://www.instagram.com/p/CHvveaODYzV/}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.04.2023 - 08:08