Blake Lively: Έτσι είναι το σώμα της δυο μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου της παιδιού

11.04.2023
Blake Lively: Έτσι είναι το σώμα της δυο μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου της παιδιού
Η Blake Lively έβγαλε την κοιλίτσα της σε κοινή θέα κι εμείς... τρίβουμε τα μάτια μας!

Χωρίς επίσημες ανακοινώσεις (όπως το συνηθίζουν οικογενειακώς, έτσι κι αλλιώς) μάθαμε τον Φεβρουάριο ότι η Blake Lively γέννησε τη τέταρτη κόρη της με τον Ryan Reynolds. Μία φωτογραφία που μοιράστηκε με αφορμή το φετινό Super Bowl ήταν αρκετή για τα "φανερώματα" καθώς δεν είδαμε ίχνος κοιλίτσας!

"Μένοντας" σε αυτή την κοιλίτσα, μοιραζόμαστε την έκπληξή μας βλέποντας τις νέες φωτογραφίες με μαγιό που μοιράστηκε η 35χρονη ηθοποιός πριν από μερικές μέρες. Σα να μην είχε γεννήσει ποτέ η Blake, μόλις δυο μήνες (στο περίπου, έστω) μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη της εντυπωσιάζει και, όπως πάντα, το γέλιο και η θετική ενέργεια τόσο η δική της όσο του συζύγου της αλλά και τον μαμάδων τους που βλέπουμε σε μια από τις πόζες [φωτό επάνω], ξεχειλίζει και μεταδίδεται!

blake-lively.jpg

blake-lively-2.jpg

{https://www.instagram.com/p/CqwW3Zlpalz/}

Εναλλακτικοί και θέτοντας πάντα τους δικούς τους κανόνες, ο Ryan Reynolds και η Blake Lively επιβεβαίωσαν ότι περιμένουν το τέταρτο παιδί τους τον περασμένο Σεπτέμβρη όταν εκείνη μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της εξαπολύοντας μια μικρή (και πάντα ευγενική) επίθεση στους paparazzi που είχαν "κατασκηνώσει" έξω από το σπίτι τους για μία έστω λήψη. Τους τις έδωσε, λοιπόν, μαζεμένες και του ζήτησε την ηρεμία της.

{https://www.instagram.com/p/Cin8-4JpcZw/}

Πανευτυχής πατέρας (και δη, κοριτσοπατέρας) ο Ryan Reynolds δήλωσε ότι το σπίτι του μοιάζει με ζωολογικό κήπο, όμως είναι βέβαιο ότι δεν θα το άλλαζε με τίποτα! Μαζί με το μωρό, τα μεγαλύτερα κορίτσια της οικογένεας είναι οι James (8), Inez (6) και Betty (3).

Τελευταία τροποποίηση στις 11.04.2023 - 14:02