6 διάσημοι που ξαναπαντρεύτηκαν για να βρουν τον απόλυτο έρωτα

25.09.2022
6 διάσημοι που ξαναπαντρεύτηκαν για να βρουν τον απόλυτο έρωτα
Οι ενήλικες ηλικίας 55 ετών και άνω έχουν, σύμφωνα με έρευνα, περισσότερες πιθανότητες να ξαναπαντρευτούν σε σχέση με τους νεαρούς ενήλικες. Kαι μπορούμε να πούμε ότι αυτό το γεγονός είναι λογικό αφού χρειάζεται χρόνος για να περάσεις από τη μια σχέση στην άλλη. Δεν είναι όλοι αρκετά τυχεροί να βρουν την αληθινή αγάπη μία, δύο ή ακόμη και τέσσερις φορές, οπότε αν έχεις την ευκαιρία, καλύτερα να την αδράξεις. Μάλιστα, οι 6 celebrities που θα δεις παρακάτω μας δείχνουν ότι όταν πρόκειται για αγάπη…. κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Gwyneth Paltrow

Το 2003, η ηθοποιός Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin, και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά. Δυστυχώς, το ζευγάρι αποφάσισε να τερματίσει το γάμο του το 2014, αλλά τα καλά νέα είναι ότι εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί φίλοι. Το 2018, η Gwyneth υποδέχθηκε τον έρωτα με ανοιχτές αγκάλες και παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της, Brad Falchuk.

Ashton Kutcher

Ο πρώτος γάμος του Ashton Kutcher ήταν με την ηθοποιό Demi Moore — το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005. Εκείνη την εποχή, το ζευγάρι προκάλεσε σάλο λόγω της διαφοράς ηλικίας των δεκαπέντε ετών. Ο Ashton και η Demi άντεξαν έξι χρόνια μαζί, αλλά έληξαν τον γάμο τους το 2013. Λίγο μετά το διαζύγιο το 2015, ο Ashton παντρεύτηκε την πρώην συμπρωταγωνίστριά του στο That ’70s Show, Mila Kunis με την οποία είναι απόλυτα ευτυχισμένος.

Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο σε ένα πάρτι το 1997 και δύο χρόνια αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2007 όταν οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους. Παρόλα αυτά, η Reese έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα, με τον δεύτερο σύζυγό της, Jim Toth, τον οποίο παντρεύτηκε το 2011.

Jennifer Lopez

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez παντρεύτηκε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το 1997 με τον σερβιτόρο Ojani Noa, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα χρόνο και τελείωσε το 1998. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον χορευτή της, Cris Judd, και κράτησε μόνο οχτώ μήνες.

Η Jennifer έδωσε μια τρίτη ευκαιρία με τον Marc Anthony και ο γάμος τους κράτησε δέκα χρόνια, από το 2004 έως το 2014. Πρόσφατα, η Jennifer συνέχισε από εκεί που σταμάτησε με μια παλιά αγάπη της, τον ηθοποιό Ben Affleck. Το ζευγάρι παντρεύτηκε φέτος τον Ιούλιο και δείχνει πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο. Να γιατί δεν πρέπει να το βάζεις κάτω.

Richard Gere

Ο γνωστός καρδιοκατακτητής, Richard Gere, έχει παντρευτεί τρεις φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με το μοντέλο Cindy Crawford από το 1991 έως το 1995. Το 2002, ο ηθοποιός παντρεύτηκε το μοντέλο και ηθοποιό Carey Lowell και η σχέση τους έληξε μετά από έντεκα χρόνια γάμου.

Η τρίτη ευκαιρία του Richard να να βρει την απόλυτη αγάπη ήταν το 2018 όταν παντρεύτηκε την Alejandra Silva, μια Ισπανίδα δημοσιογράφο και ακτιβίστρια. Το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και το 2020 γεννήθηκε το δεύτερο παιδί τους.

Nicole Kidman

Το 1990 ήταν η χρονιά όπου παντρεύτηκαν η Nicole Kidman και ο Tom Cruise. Το ζευγάρι υιοθέτησε μαζί δύο παιδιά, αλλά ο γάμος τους έληξε το 2001. Παρόλα αυτά, η Nicole βρήκε την αληθινή της αγάπη στον τραγουδιστή Keith Urban, τον οποίο παντρεύτηκε το 2006.