Halle Berry: Η ολόγυμνη φωτογραφία της στα social που ενθουσίασε τους fans της

Halle Berry: Η ολόγυμνη φωτογραφία της στα social που ενθουσίασε τους fans της
(photo: @halleberry)
«Κάνω αυτό που θέλω να κάνω», λέει η Halle Berry και... πετάει τα ρούχα της.

Tα social media δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο να παρακολουθεί τις ζωές των αγαπημένων του σταρ οι οποίοι πολλές φορές κάνουν εκπλήξεις στους fans τους. Τι ακριβώς εννοούμε; H Halle Berry δημοσίευσε το Σάββατο μια γυμνή φωτογραφία της που τη δείχνει να πίνει ένα ποτήρι κρασί σε ένα μπαλκόνι και οι fan της, όπως ήταν αναμενόμενο, έκαναν πάρτι.

Η 56χρονη ηθοποιός μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram και στο Twitter, που τη δείχνει ολόγυμνη να ακουμπάει στο κάγκελο του μπαλκονιού και να πίνει κρασί.

Η Berry, η οποία πρωταγωνίστησε στο Moonfall πέρυσι με τον Patrick Wilson και τον John Bradley, έγραψε στη λεζάντα: «Κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Καλό Σάββατο».

{https://www.instagram.com/p/Cqyh2CYrZq6/}

Αρκετοί fans αστειεύτηκαν ότι αποθήκευσαν το tweet με την αποκαλυπτική φωτογραφία για να τους δώσει «έμπνευση» στο μέλλον.

H Halle Berry "παλεύει" με το φερμουάρ του παντελονιού της: Το ξεκαρδιστικό βίντεο

Την περασμένη εβδομάδα, η ηθοποιός σχολίασε τις εικόνες που είχαν δημιουργήσει οι fans της χρησιμοποιώντας ένα Selfie Generator με θέμα την ταινία Barbie.

Ένας fan δημοσίευσε μια Barbie εικόνα με την Berry από την ομιλία στα Όσκαρ του 2002, όταν κέρδισε το το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στο Monster's Ball.

Η Βerry έκανε retweet τη φωτογραφία και έγραψε αστειευόμενη: «Αποσυνδέομαι [με ένα emoji που κλαίει από το γέλιο]».

{https://twitter.com/halleberry/status/1644193292173574144}

Αργότερα, διευκρίνισε με ένα tweet: «Είναι ΟΛΑ αγάπη. Λατρεύω την οικογένειά μου στο Twitter».

Και εμείς σε λατρεύουμε Halle!

Τελευταία τροποποίηση στις 10.04.2023 - 13:05