H Halle Berry "παλεύει" με το φερμουάρ του παντελονιού της: Το ξεκαρδιστικό βίντεο

H Halle Berry "παλεύει" με το φερμουάρ του παντελονιού της: Το ξεκαρδιστικό βίντεο
photo: @halleberry
Σίγουρα σου έχει συμβεί να μη σου κουμπώνει το παντελόνι. Είτε γιατί έχεις παχύνει είτε γιατί το έχεις αγοράσει ένα νούμερο μικρότερο. Σε αυτή την κατάσταση και μάλιστα με δραματικό τρόπο, βρέθηκε η Halle Berry.

Το παντελόνι της ηθοποιού «έμπαινε αλλά δεν κούμπωνε». Έτσι ζήτησε τη βοήθεια της στιλίστριας της, Lindsay Flores, η οποία έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κουμπώσει το παντελόνι. Αυτό σημαίνει φιλία.

{https://www.instagram.com/reel/CpfrlWegLne/}

Όλη η δοκιμασία καταγράφηκε από τον σύντροφο της Berry, Van Hunt και στη συνέχεια στο βίντεο προστέθηκαν memes και μουσική υπόκρουση. Σε κάποιους μπορεί το βίντεο να φαίνεται fake, αλλά είναι απόλυτα αληθινό. Και πέρα από το ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να έχεις δίπλα σου μια επαγγελματία στυλίστρια για τέτοιες στιγμές, σου προσφέρει και ασφάλεια. Για απόδειξη δες την Halle Berry ήρεμη και ωραία σε ένα βίντεο μετά τη δοκιμασία του φερμουάρ. Παρεμπιπτόντως, τι ωραίο το σπίτι της!

{https://www.instagram.com/reel/CoiIRuognYN/}

Η Berry διαθέτει χιούμορ, της αρέσει να αυτοσαρκάζεται και δεν είναι η πρώτη φορά. Πριν λίγο καιρό έφαγε μια μεγαλοπρεπή τούμπα ενώ ανέβαινε στη σκηνή σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Φυσικά, το πήρε χαμπάρι, γέλασε με την τούμπα της και μάλιστα δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram για να συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

{https://www.instagram.com/reel/CofpRQzgtlG/}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.03.2023 - 12:29