Ελένη Φουρέιρα: Έτσι είναι η κοιλιά της έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

10.03.2023
Ελένη Φουρέιρα: Έτσι είναι η κοιλιά της έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της
Σε πελάγη ευτυχίας ζει τον τελευταίο μήνα η Ελένη Φουρέιρα καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα, όμως, ο κόσμος την περιμένει και επί σκηνής και, όπως φαίνεται, θα επανέλθει πολύ σύντομα "σα να μην πέρασε μια μέρα"!

Στις 7 Φεβρουαρίου η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και δεν έχει κρύψει ούτε τη χαρά, ούτε τη συγκίνησή της, ειδικά ύστερα από μία αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη που βίωσε.

Πρόσφατα, μάλιστα, γιόρτασε τα γενέθλιά της που ΄ηταν πολύ ξεχωριστά καθώς τα 36 χρόνια τη βρήκαν "πρώτη φορά μαμά".

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της ανάγκασε τη δημοφιλή τραγουδίστρια να ακυρώσει αρκετές προγραμματισμένες συναυλίες και εμφανίσεις της το περασμένο καλοκαίρι και τώρα, φαίνεται πως ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι κοντά στον κόσμο της.

Για να γίνει αυτό πρέπει να ξαναβρει τη φυσική της κατάσταση καθώς οι απαιτήσεις της σκηνής (και της πίστας, αργότερα) θα είναι μεγάλες. Όπως είδαμε σε ένα story που μοιράστηκε πριν από λίγο, λοιπόν, η Ελένη έχει ξεκινήσει με πάθος της προπονήσεις. Την "αποκάλυψη" έκανε ο στενός της φίλος και συνεργάτης Πέτρος Τσαπαρδώνης κι εμείς, μοιραία, εστιάζουμε στην κοιλιά της! Εύγε και καλή συνέχεια, ευχόμαστε, τι άλλο;

foureira.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία γνωρίστηκαν ένα βράδυ του 2016. Ο ποδοσφαιριστής και οι συμπαίκτες του Ρομπέρτο Χιμένεθ και Παϊτίμ Κασάμι, είχαν πάει στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν εκείνη. Ο Μποτία λέγεται ότι την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα αμέσως μετά τις πρώτες συστάσεις, όμως εκείνη μόλις είχε βγει από τη σχέση της με τον εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη (και μάλιστα "ένα βήμα πριν από τον γάμο", όπως λεγόταν τότε) και δεν ήταν έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Ο Αλμπέρτο, όμως, ήταν πολύ επίμονος και στο τέλος τα κατάφερε. Η σχέση τους κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολλούς μήνες μέχρι το καλοκαίρι του 2017 που ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" στις διακοπές τους στη Νάξο.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία καθώς σήμερα κρατούν αγκαλιά τον γιο τους και απολαμβάνουν την οικογένειά τους και το κοινό τους μέλλον.

{https://www.instagram.com/p/Ck6mmYwtT0q/}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.03.2023 - 13:23