Ελένη Φουρέιρα: Τα γενέθλια, η νέα φωτογραφία του γιου της και η αποκάλυψη στην οθόνη της τηλεόρασης

08.03.2023
Ελένη Φουρέιρα: Τα γενέθλια, η νέα φωτογραφία του γιου της και η αποκάλυψη στην οθόνη της τηλεόρασης
Γενέθλια είχε χθες η Ελένη Φουρέιρα και τα social media γέμισαν από ευ΄χες, χαμόγελα κι αγάπη ενώ τα "κλικ" που μοιράστηκαν αποκάλυψαν και ένα μυστικό.

Τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα γιόρτασε φέτος η δημοφιλής τραγουδίστρια και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Από νωρίς το πρωί η Ελένη Φουρέιρα έκανε αναδημοσιεύσεις από τις ευχές που της έστελναν οι φίλοι της μέσω stories και σήμερα έκανε κι ένα σταθερό post με 5 φωτογραφίες από τη γιορτή που έστησε στο σπίτι της.

Δύο οι τούρτες που είχε μπροστά της η τραγουδίστρια η οποία έλαμπε και, πραγματικά, έμοιαζε με κοριτσάκι, παρότι χθες συμπλήρωσε τα 36 της χρόνια. Από τις φωτογαφίες που μοιράστηκε όμως, σίγουρα ξεχωρίζει η τελευταία, στην οποία βλέπουμε τον γιο της. Ο μικρούλης, καρπός του έρωτα της Ελένης Φουρέιρα με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, εύχεται Χρόνια Πολλά στη μητέρα του με τον δικό του τρόπο, όπως διαβάζουμε στο μήνυμα στο φορμάκι του.

foureira-baby.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για τα όσα αναγκάστηκε να πει στην αρχή της καριέρας της

Από τις φωτογραφίες που είδαμε όμως, μάθαμε και ότι η Φουρέιρα με την παρέα της παρακολουθούν το Survivor. Στη φωτογραφία που βλέπουμε και στην αρχή του θέματος το πλάνο με τη συνέντευξη της Ευρυδίκης είναι ξεκάθαρο.

Ιδού το post της Ελένης Φουρέιρα το οποίο "πλημμύρισε" με ευχές.

{https://www.instagram.com/p/Cph5Cc_KY9w/}

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποκάλυψαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί με μια γλυκύτατη ανάρτηση, τον Νοέμβριο του 2022.

{https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC/}

Λίγους μήνες αργότερα η τραγουδίστρια πόζαρε με την κοιλίτσα της στην ελληνική Vogue και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

Ο Μποτία Τζούνιορ γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου και είδαμε την πρώτη φωτογραφία έξι μέρες αργότερα

Τελευταία τροποποίηση στις 08.02.2024 - 15:36