Paulina Porizkova: Στα 58 της φωτογραφίζεται με μαύρα δαντελένια εσώρουχα δίνοντας ένα μήνυμα για την αποδοχή του χρόνου που περνάει

Paulina Porizkova: Στα 58 της φωτογραφίζεται με μαύρα δαντελένια εσώρουχα δίνοντας ένα μήνυμα για την αποδοχή του χρόνου που περνάει
Η Paulina Porizkova είναι εντυπωσιακή στα 58 της χρόνια και επιδεικνύει συχνά την απίστευτη σιλουέτα της στα social media και αυτό ακριβώς έκανε στην πρόσφατη της ανάρτηση στο Instagram.

Το μοντέλο πόζαρε στο σαλόνι της φορώντας ένα μαύρο σετ εσωρούχων από δαντέλα και ένα πλεκτό πουλόβερ που έφτιαξε η ίδια, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα για την αποδοχή του χρόνου που περνάει.

Η Paulina Porizkova αγκαλιάζει τον Justin Theroux αλλά δεν έχει ιδέα ποιος είναι - και το λέει δημοσίως

Η Paulina ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της φορώντας ένα μικροσκοπικό, διάφανο μαύρο δαντελένιο σουτιέν που αποκάλυπτε το πλούσιο ντεκολτέ της, σε συνδυασμό με ένα ασορτί, εσώρουχο. Στη φωτογραφία φαίνονται οι απίστευτοι κοιλιακοί και η μικροσκοπική μέση της ενώ το look συμπληρώνουν ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια Tamara Mellon και ένα μακρύ κόκκινο πουλόβερ που έφτιαξε η ίδια. Τα ξανθά μαλλιά της είναι αφημένα κάτω ενώ ένα τεράστιο χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο στα χείλη της.

{https://www.instagram.com/p/CpdSH_ku5ig/}

Η Paulina δημοσίευσε την υπέροχη φωτογραφία με τη λεζάντα, «Σχεδόν 58; Γιαγιά, πλέξιμο, τζάκι;Τσεκάρετε, τσεκάρετε, τσεκάρετε, τσεκάρετε! Είμαι η περήφανη θετή γιαγιά των πέντε. Έχω πλέξει το πουλόβερ που φοράω- και ναι, στέκομαι δίπλα σε ένα τζάκι. Έτσι είναι για μένα σήμερα τα 58».