Γαλανός - Κακούρης - Ταμπακάκης: Οι απόψεις τους για τις γυναίκες ταυτίζονται κι εμείς τους αγαπάμε περισσότερο

08.03.2023
Γαλανός - Κακούρης - Ταμπακάκης: Οι απόψεις τους για τις γυναίκες ταυτίζονται κι εμείς τους αγαπάμε περισσότερο
Οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές του Mega αποθεώνουν τις γυναίκες κι εμείς χειροκροτούμε!

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα και το Mega τις γιορτάζει με την καμπάνια "Μια μέρα τον χρόνο δεν είναι αρκετή... ". Υπό αυτό τον τίτλο λοιπόν, οι άνθρωποι του καναλιού ζήτησαν από από τους πρωταγωνιστές των πιο δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών του να μιλήσουν στην κάμερα για τις εορτάζουσες και τι σημαίνουν αυτές στη ζωή του καθενός.

Βασισμένοι σε ένα κοινό κείμενο, ο καθένας εκφράστηκε με τον δικό του τρόπο τονίζοντας τη σημασία που έχουν οι γυναίκες στη ζωή τους.

Πρώτος ο Νίκος Γαλανός, ο τηλεοπτικός Ισίδωρος Βρεττάκος από τη Γη της Ελιάς, αποθέωσε τη γυναίκα, ως μάνα, ως σύντροφο, ως συνοδοιπόρο και ως οντότητα στο σύνολό της.

"Μια μέρα δεν είναι αρκετή", ξεκίνησε ο ηθοποιός αναρωτιόμενος τι να πρωτοπρολάβει να πει κανείς και τι να πρωτογιορτάσει."Σ' ευχαριστώ που είσαι εδώ. Σ' ευχαριστώ που είσαι εσύ. Που μ' έφερες στον κόσμο, που με αφήνεις να μπαίνω στον δικό σου κόσμο. Σ' ευχαριστώ που με αγαπάς, που με καταλαβαίνεις, που με συγχωρείς, και που τελικά, δεν ξέρω αν δεν υπήρχες εσύ στη ζωή μου πώς θα ήμουνα", ολοκληρώνει.

{https://www.instagram.com/p/CphEVu8tRn6/}

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Θέμης Καστρινός από το Μαύρο Ρόδο, κατά κόσμον Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος μίλησε κάπως πιο... χαλαρά, ΄οπως θα τον ήθελε ο ρόλος (και η ιδιοσυγκρασία του, πιθανότατα). Τα ίδια λόγια αλλά με τον δικό του τρόπο, λοιπόν, μοιράστηκε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής τονίζοντας πως "κανονικά εμείς θα έπρεπε να γιορτάζουμε αυτή τη μέρα γιατί χωρίς εσάς, τίποτα από όλα αυτά και καμία ημέρα δεν θα έβγαζε νόημα".

{https://www.instagram.com/p/CphLMYBNBBm/}

O Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου έγιναν εξώφυλλο στο Time

"Μία μέρα τον χρόνο δεν είναι αρκετή" λέει και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με τη σειρά του, καθώς "δεν προλαβαίνουμε ούτε να τα πούμε ούτε να τα παραδεχτούμε όλα". Ο Πέτρος από το Μαύρο Ρόδο λέει στις γυναίκες: "Μας κάνετε καλύτερους και μ' έναν μαγικό τρόπο όλα γίνονται πολύ πιο όμορφα. Μαζί σας. Κοντά σας".

{https://www.instagram.com/p/CphgYCONYyi/}

Τα ίδια λέει και ο Πασχάλης Τσαρούχας, ή Στέφανος Καπερνάρος, όπως τον γνωρίσαμε μέσα από τη Γη της Ελιάς, πάντα με τον δικό του τρόπο, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα το "μαζί με σας, κοντά με σας, δίπλα δίπλα".

{https://www.instagram.com/p/CphY74atx-d/}

Και ο Γιάννης Κουκουράκης θεωρεί πως "Μία μέρα τον χρόνο δεν είναι αρκετή". Ο Βικέντιος, ή Βικος από το Μαύρο Ρόδο θεωρεί επίσης ότι οι γυναίκες τα κάνουν όλα πιο όμορφα με έναν τρόπο μαγικό "αρκεί να είμαστε κοντά σας και μαζί σας.

{https://www.instagram.com/p/CphSC6zt8PQ/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.03.2023 - 13:12