Δανάη Μιχαλάκη: Στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα μαζί με τον πατέρα της - Ποιοι άλλοι ήταν εκεί

08.03.2023
Δανάη Μιχαλάκη: Στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα μαζί με τον πατέρα της - Ποιοι άλλοι ήταν εκεί
Αρχική Photo: @danaemichalaki Photos από το συλλαλητήριο: NDP Photo Agency
Και ο καλλιτεχνικός κόσμος έδωσε το "παρών" στη μαζική διαμαρτυρία για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ανάλογη συμμετοχή είδαμε και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Γεμάτοι στεναχώρια, οργή και διάθεση να αλλάξουν τα πράγματα ο κόσμος κατέβηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και άλλων πόλεων της Ελλάδας αντιδρώντας μαζικά στα κακώς κείμενα που οδήγησαν και στο πολύνεκρο, τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πριν από μία εβδομάδα.

Γέμισαν οι δρόμοι αλλά και τα social media με εικόνες από τα συλλαλητήρια ενώ οι ευχές όλων είναι, αφενός τα επεισόδια που ξεκίνησαν (όπως κάθε φορά, δυστυχώς) προς το τέλος της πορείας να είναι όσο το δυνατό πιο ελαφρά γίνεται, αφετέρου να υπάρξει, επιτέλους, ε΄να κάποιο αποτέλεσμα προς τη θετική κατεύθυνση.

Το καλλιτεχνικό κίνημα με εκπροσώπους από το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο έδωσε (όπως πάντα) δυναμικό "παρών" στην πορεία.

Μεταξύ των όσων είδαμε ξεχωρίσαμε τη Δανάη Μιχαλάκη με τον πατέρα της, επίσης ηθοποιό Γιώργο Μιχαλάκη οι οποίοι κάποια στιγμή πόζαραν με τους συναδέλφους Ορέστη Χαλκιά (τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως, φέτος, μέσα από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη) και τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

syllalytirio-5-4.jpg

Δεν ήταν ΄΄ομως μόνοι. Ιδού μερικοί ακόμη καλλιτέχνες που είδαμε στο Σύνταγμα.

Γιάννης Στάνκογλου
Μαριάννα Τουμασάτου
Κρατερός Κατσούλης
Ηρώ Λούπη Σωτήρης Καλιβάτσης
Μαρία Κωνσταντάκη
Δανάη Λουκάκη
Ορέστης Χαλκιάς
Σίσσυ Τουμάση και Αργύρης Πανταζάρας
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
Λεωνίδας Κακούρης
Μυρτώ Αλικάκη

Τελευταία τροποποίηση στις 08.03.2023 - 18:49