Δανάη Μιχαλάκη: H επιστροφή της στη μικρή οθόνη και η τηλεοπτική της συνάντηση με τον πατέρα της

10.08.2022
Δανάη Μιχαλάκη: H επιστροφή της στη μικρή οθόνη και η τηλεοπτική της συνάντηση με τον πατέρα της
Μετά την μεγάλη της επιτυχία στις «Άγριες Μέλισσες» η Δανάη Μιχαλάκη επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Η τηλεοπτική Δρόσω έρχεται σε μία ακόμη δραματική σειρά αυτή τη φορά στην κρατική τηλεόραση και θα συνεργαστεί με καταξιωμένους δημιουργούς και πρωταγωνιστές.

Η ΕΡΤ φέρνει στη μικρή οθόνη το μηθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι». Όπως αποκαλύπτει το «MyTv» η σειρά είναι γυρισμένη στα Μάταλα της Κρήτης όπου θα αναβιώσει η ιστορία των χίπηδων αλλά κι ένας παράφορος έρωτας.

Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ένα κορίτσι, που πίστευε πως η μεγαλύτερη ελευθερία της καρδιάς είναι να μπορεί να ανήκει, και ένα αγόρι, που δεν μπορούσε να ερωτευτεί. Η σειρά θα έχει τον τίτλο «Η παραλία» και αποτελεί μια ιδέα της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια.


Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της νέας φιλόδοξης παραγωγής θα είναι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Κώστας Νικούλι από τον Σασμό. Κεντρικό ρόλο στη σειρά θα έχει και ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη, Γιώργος ενώ το καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Μάκης Παπαδημητρίου.