Μαύρο Ρόδο: Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου τρολάρει με τον πιο απίστευτο τρόπο την πρώτη ερωτική σκηνή Ελισάβετ Πέτρου

10.03.2023
Μαύρο Ρόδο: Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου τρολάρει με τον πιο απίστευτο τρόπο την πρώτη ερωτική σκηνή Ελισάβετ Πέτρου
Έχουν χιούμορ οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείξουν και δημόσια.

Ακόμη να συνέλθουν οι φανς της δημοφιλούς σειράς του Mega από την αποκάλυψη ότι η σκηνή που περιμένουν με λαχτάρα, δηλαδή η σκηνή όπου η Ελισάβετ και ο Πέτρος κάνουν έρωτα πρώτη φορά, θα προβληθεί στο 83ο επεισόδιο, και η πρωταγωνίστρια κάνει... πλακίτσα.

Δεν ειναι η πρώτη φορά, βέβαια, που γίνεται αυτό καθώς σχεδόν κάθε φορά ο σκηνοθέτης της σειρά δίνει ένα preview τόσο εκείνη όσο και ο συμπρωταγωνιστής της, Μιχαήλ Ταμπακάκης το αναδημοσιεύουν, ενίοτε, δε με άκρως χιουμοριστική διάθεση.

Έτσι και τώρα, λοιπόν.

{https://twitter.com/mvqrd_/status/1634148380690591746}

Το πρωί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μοι΄ραστηκε με τους φανς της σειράς μια τρυφερή στιγμή του ζεύγους, στην οποία φαίνονται μόνο τα χέρια τους. Ο Μιχαήλ έκανε το repost δίνοντας και spoiler για το πότε θα προβληθεί η σκηνή. "Μου πήρε 83 επειδόδια, αλλά... ", γράφει συγκεκριμένα, επιβεβαιώνοντας, στην ουσία, το "μοιραίο".

Η Φωτεινή έκανε το δικό της repost λίγο αργότερα τρολάροντας τον ίδιο της τον εαυτό και το υποκριτικό της ταλέντο. "Η καλύτερη ερμηνεία των χεριών μου" (σε ελεύθερη μετάφραση η απόδοση), γράφει η νεαρή ηθοποιός και στο Twitter "κλαίνε" με το πνεύμα της!

rodo-fotini.jpg

{https://twitter.com/Dora11559327/status/1634152014044184577}

Οι φανς μετράνε αντίστροφα και μέχρι τότε ιδού μια γεύση από το επεισόδιο της Κυριακής, όπου εκτός του πρώτου φιλιού που θα ανταλλάξουν ο Βίκος και η Αλεξία θα δούμε και στοιχεία από το αμαρτωλό παρελθόν της Κασιανής να έρχονται στο φως, μόλις εκείνη έχει αναλάβει και επίσημα το νέο της πόστο ως Ηγουμένη στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=iXSHpkMy4GA}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.03.2023 - 13:54