Η βασίλισσα ήταν έξαλλη με τον Harry και τη Meghan για το όνομα της που έδωσαν στην κόρη τους

16.01.2024
Η βασίλισσα ήταν έξαλλη με τον Harry και τη Meghan για το όνομα της που έδωσαν στην κόρη τους
Τελικά φαίνεται πως η μικρή Lilibet δεν είχε λα΄βει την έγκριση της γαλαζοαίματης προγιαγιάς της για τη... χρήση του αγαπημένου υποκοριστικού της!

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ έρχεται ένα νέο βιβλίο, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, και ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά που σιγοκαίει τη σχέση των Sussexes με το παλάτι!

Σύμφωνα με το βιβλίο «Charles III: New King. New Court. The Inside Story» που υπογράφει ο γνωστός συγγραφέας/δημοσιογράφος με ιδιαίτερη αγάπη στα βασιλικά ζη΄τηματα, Robert Hardman και αναμένεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 18 Ιανουαρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ όχι μόνο δεν έδωσε την ευλογία της για να πάρει η δισέγονή της το χαϊδευτικό της, όπως ο Harry και η Meghan υποστήριξαν από την αρχή, αλλά «ήταν έξαλλη από την όλη στάση τους».

Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο καθώς ήδη καλά πληροφορημένες βασιλικές πηγές είχαν υποστηρίξει από την αρχή πως στην πραγματικότητα η Ελισάβετ ουδέποτε είχε ερωτηθεί ποτέ για τη χρήση του αγαπημένου της υποκοριστικού. «Το πιο πιθανό είναι, απλά, κάποια στιγμή να την ενημέρωσαν, και αυτό, αφού είχε γίνει ευρύτερα γνωστό», μεταδίδουν πηγές εκ των έσω.

Θυμίζουμε πως το χαϊδευτικό Lilibet προέκυψε από την προσπάθειά της να αρθρώσει σωστά το όνομά της και της το έδωσε ο αγαπημένος της πατέρας, βασιλιάς Γεώργιος, πράγμα που το έκανε ακόμη πιο ξεχωριστό.

Άλλες βασιλικές πηγές, ωστόσο, επιβεβαιώνουν πως ο πρίγκιπας Harry είχε μιλήσει με τη γιαγιά του αμέσως μόλις η Meghan γέννησε την κόρη τους τον Ιούνιο του 2021, χωρίς, όμως να είναι γνωστό το τι είπαν μεταξύ τους. Τότε, όμως, το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως έδωσαν στην κόρη τους τόσο το όνομα της προγιαγιάς της όσο και της γιαγιάς της, Diana.

5_22.jpg

Στιγμιότυπο από τα πρώτα γενέθλια της Lilibet

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έναν χρόνο μετά τον θάνατό της η πιο τρυφερή ανάρτηση ήρθε από εκεί που δεν ήταν αναμενόμενο

Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Harry και η Megah, δούκισσα του Sussex, καλωσορίζουν στον κόσμο την κόρη τους, Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Η Lili γεννήθηκε την Παρασκευή, 4 Ιουνίου στις 11:40 π.μ. στα ικανά χέρια των γιατρών και του προσωπικού του μαιευτηρίου Santa Barbara Cottage στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.
Ζύγιζε 3,480 κιλά. Μητέρα και κόρη είναι υγιείς και έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους.
Η Lili πήρε το όνομά της από την προγιαγιά της, Βασίλισσα Ελισάβετ, της οποίας το οικογενειακό υποκοριστικό ήταν Lilibet. Το μεσαίο της όνομα, επιλέχτηκε για να τιμήσει τη λατρεμένη της γιαγιά, πριγκίπισσα της Ουαλίας», έγραφε τότε η επίσημη ανακοίνωση των Sussexes, έτσι για την ιστορία!

Πάντως, εκπρόσωπος των Sussexes που κλήθηκε από τους ανθρώπους της Page Six να απαντήσει, δεν το έκανε.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.01.2024 - 15:47