Η Kate Middleton έχει γενέθλια και ο βασιλιάς με τη βασίλισσα της ευχήθηκαν με αυτή τη φωτογραφία

09.01.2024
Η Kate Middleton έχει γενέθλια και ο βασιλιάς με τη βασίλισσα της ευχήθηκαν με αυτή τη φωτογραφία
42 ετών γίνεται σήμερα η πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα royal πεθερικά της τής ευχήθηκαν και διαδικτυακά, ως είθισται.

Ιδιωτικά, μαθαίνουμε, ότι θα περάσει και τα φετινά της γενέθλια η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Catherine, ή Kate Middleton, αν προτιμάτε, και έλαβε ένα ξεχωριστό μήνυμα από τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media.

Τόσο στο Instagram όσο και στο X/Twitter το βασιλικό ζεύγος (ή, έστω, οι άνθρωποι που χειρίζονται τον λογαριασμό τους) μοιράστηκε μία φωτογρα΄φια από τη στέψη τους το 2023.

Στέψη Καρόλου: Το φιλί του William στον βασιλιά, η τιμή της Kate στην Diana και το χασμουρητό του Louis

Η φωτογραφία που πάρθηκε από τον Chris Jackson του Getty Images απαθανάτισε την πριγκίπισσα μαζί με τον Κάρολο και τη σύζυγο του δούκα του Εδιμβούργου Edward, Σοφία σε πρώτο, θολό, πλάνο στα... παρασκήνια της μεγάλης μέρας του βασλιά και συνοδευόταν από ένα απλό ευχετήριο μήνυμα.

«Ευχόμαστε στην πριγκίπισσα της Ουαλίας ευτυχισμένα γενέθλια σήμερα», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η ανάρτηση.

{https://www.instagram.com/p/C136l6dM48W/}

Πέρσι, ο Κάρολος και η Καμίλα είχαν ευχηθεί στη νύφη τους με μια επίσης ξεχωριστή φωτογραφία, αν και η αλήθεια είναι πως τα περσινά γενέθλια της πριγκίπισσας ήταν πολύ διαφορετικά από όλες τις απόψεις, καθώς συνέβησαν υπό τη σκιά της κυκλοφορίας της βιογραφίας του πρίγκιπα Harry, Spare, που τάραξε όλη τη βασιλική οικογένεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.01.2024 - 18:08