Στέψη Καρόλου: Το φιλί του William στον βασιλιά, η τιμή της Kate στην Diana και το χασμουρητό του Louis

06.05.2023
Στέψη Καρόλου: Το φιλί του William στον βασιλιά, η τιμή της Kate στην Diana και το χασμουρητό του Louis
Getty Images
Ο Κάρολος και η Καμίλα φόρεσαν τα στέματά τους, όμως, χωρίς αμφιβολία, ήταν οι διάδοχοι που έκλεψαν την παράσταση.

Ιστορικές στιγμές έζησε το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς σήμερα τελέστηκε η πρώτη στέψη βασιλέα εδώ και 70 χρόνια. Ο Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, έλαβαν και τυπικά τη θέση τους στο υψηλότερο αξίωμα της ιεραρχείας και ύστερα από μια ολόκληρη ζωή (!) που περιμένουν!

{https://www.instagram.com/p/Cr5o6pDPvLP/}

{https://www.instagram.com/p/Cr5x9WZMKhW/}

Οι υψηλοί καλεσμένοι του παλατιού, αλλά και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τίμησαν τη μέρα όσο καλύτερα μπορούσαν όμως, ήταν ο William, η Kate και τα παιδιά τους, George, Charlotte και Louis που απασχόλησαν περισσότερο το κοινό -και δικαίως.

O πρωτότοκος, πρίγκιπας George δεν μπήκε στο Αβαείο του Westminster με την οικογένειά του καθώς συνόδευε τον παππού του και, συγκεκριμένα κρατώντας τον χιτώνα του μαζί με τον Λόρδο Oliver Cholmondeley και τους Master Nicholas Barclay και Master Ralph Tollemache.

gettyimages-1252745940.jpg

(Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)

Οι γονείς του έφτασαν στο Αβαείο με τα δυο μικρότερα αδέλφια του τα οποία, μάλιστα, φεύγοντας πιάστηκαν χέρι χέρι σε μια πολύ τρυφερή ένδειξη της στενής τους σχέσης, και του προστατευτικού ρόλου που έχει αναλάβει η Charlote απέναντι στον αδελφό της.

gettyimages-1252755005.jpg

(Photo by Kirsty Wigglesworth - WPA Pool/Getty Images)

gettyimages-1252749738.jpg

(Photo by Dan Charity - WPA Pool/Getty Images)

Εκτός από τον George, όμως είχε και ο William έναν ξεχωριστό ρόλο στη στέψη του πατε΄ρα του καθώς σε μια πρωτοφανή κίνηση εγκαινίασης νέου πρωτοκόλου ο διάδοχος του θρόνου, αφού έδωσε στον βασιλιά μερικά από τα regalia του, γονάτισε μπροστά του και ορκίστηκε πίστη στο πρόσωπό του εκ μέρους όλης της βασιλικής οικογένειας, ενώ στην αρχή τον φίλησε, κιόλας, τρυφερά στο μάγουλο!

{https://www.instagram.com/p/Cr5sO_7uDke/}

gettyimages-1487938949.jpg

(Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)

Η Kate, όπως πα΄ντα, εντυπωσίασε με τη royal εμφάνισή της. Φορώντας μία δημιουργία Alexander McQueen κάτω από τους χιτώνες της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε κεφάλια να γυρίσουν ενώ με τον τρόπο της τίμησε την πριγκίπισσα Diana, καθώς τα σκουλαρίκια που επέλεξε για την ημέρα ήταν της αδικοχαμένης πεθεράς της, αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ φορώντας ένα δικό της κολιέ που της είχε χαρίσει.

{https://www.instagram.com/p/Cr5sYMqLctW/}

Ένα ακόμη ξεχωριστό σημείο της εμφάνισης της Kate ήταν το εντυπωσιακό headpiece που διάλεξε αντί τιάρας. Με διπλή υπογραφή, Jess Collett x Alexander McQueen, το ασημένιο, κεντημένό με κρύσταλα, τρισδιάστατο "κόσμημα" με τρισδιάστατα φύλλα που αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα έθνη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ο΄πως και το παρόμοιο που είδαμε στο κεφαλάκι της Charlotte, η οποία επίσης φορούσε δημιουργία Alexander McQueen.

gettyimages-1252762167.jpg

(Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)

Εκείνος, όμως, που για ακόμη μία φορά έκλεψε την παράσταση ήταν ο πρίγκιπας Louis, ο "βασιλιάς της γκριμάτσας" τώρα και "του χασμουρητού". Οι εικόνες του 5χρονου γαλαζοαίματου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και κερδίζουν... χαμόγελα!

gettyimages-12527463861.jpg

(Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)

gettyimages-1252771838.jpg

(Photo by Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images)

gettyimages-1252771211.jpg

(Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)

gettyimages-1252755186.jpg

(Photo by Sebastien Bozon - WPA Pool/Getty Images)

gettyimages-1487964455_1.jpg

(Photo by Leon Neal/Getty Images)
Τελευταία τροποποίηση στις 06.05.2023 - 19:06