Γέννησε η Meghan: Το ζευγάρι ανακοίνωσε αμέσως και το όνομα της κόρης τους - Τιμή στη γιαγιά και την προγιαγιά της

06.06.2021
Γέννησε η Meghan: Το ζευγάρι ανακοίνωσε αμέσως και το όνομα της κόρης τους - Τιμή στη γιαγιά και την προγιαγιά της
Κυρίες και κύριοι, η δεσποινίς Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 σε μαιευτήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες οι φήμες να ήθελαν τη Meghan να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις 10/6, ημέρα κατά την οποία, αν ζούσε, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα συμπλήρωνε έναν αιώνα ζωής, αλλά η μικρούλα είχε άλλα σχέδια.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά η Meghan γέννησε το κοριτσάκι της πριν από δυο μέρες και μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, έκαναν την ανακοίνωση σήμερα μέσω του site τους, Archwell.

Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Harry και η Megah, δούκισσα του Sussex, καλωσορίζουν στον κόσμο την κόρη τουςLilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Η Lili γεννήθηκε την Παρασκευή, 4 Ιουνίου στις 11:40 π.μ. στα ικανά χέρια των γιατρών και του προσωπικού του μαιευτηρίου Santa Barbara Cottage στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.
Ζύγιζε 3,480 κιλά. Μητέρα και κόρη είναι υγιείς και έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους.
Η Lili πήρε το όνομά της από την προγιαγιά της, Βασίλισσα Ελισάβετ, της οποίας το οικογενειακό υποκοριστικό ήταν Lilibet. Το μεσαίο της όνομα, επιλέχτηκε για να τιμήσει τη λατρεμένη της γιαγιά, πριγκίπισσα της Ουαλίας.
Πρόκειται για το δεύτερο παιδί για το ζευγάρι που έχουν ήδη τον 2 ετών Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ο δούκας και δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές τους, καθώς απολαμβάνουν αυτές τις πολύτιες στιγμές ως οικογένεια

Στη συνέχεια διαβάζουμε και ένα προσωπικό μήνυμα των ευτυχισμένων γονιών, οι οποίοι, θυμίζουμε, στο τέλος του 2020 είχαν "χάσει" ένα ακόμη παιδί, μια εμπειρία για την οποία η Meghan είχε μιλήσει δημόσια.

"Στις 4 Ιουνίου, ευλογηθήκαμε με την άφιξη της κόρης μας, Lili. Είναι ήδη πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίσουμε ποτέ και παραμένουμε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές που νιώσαμε από κάθε κατεύθυνση. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή καλοσύνη και στήριξη σε όλη αυτή τη σηματική στιγμή για την οικογένειά μας", δηλώνουν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ενώ για όποιον θέλει να τιμήσει τη γέννηση της κόρης τους με κάποιον τρόπο, πρότειναν μια λίστα με ιδρύματα που θα επιθυμούσαν να στηριχθούν στο όνομά της.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου του 2018 και έναν χρόνο αργότερα (6/5/2019) υποδέχτηκαν τον γιο τους, Archie. Τον περασμένο Ιανουάριο και υπό την πίεση που δέχτηκε η Meghan, κυρίως από τα Media, το royal ζεύγος παραιτήθηκε από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και δεσμεύτηκαν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά ζώντας πια στις ΗΠΑ, όπως και έπραξαν.

Αυτό τον καιρό οι σχέσεις του ζεύγους με τη βασιλική οικογένεια είναι πολύ τεταμένες εξαιτίας των όσων αποκάλυψαν για τη ζωή στο παλάτι αρχικά στη συνέντευξη που έδωσαν από κοινού στην Oprah, και στη συνέχεια, σε διάφορες άλλες που έδωσε μόνος ο πρίγκιπας Harry που φαίνεται αποφασισμένος να κάνει δημόσια την ψυχανάλυσή του, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει πιο ελαφρύς. Μακάρι να λειτουργήσει όπως το φαντάζεται για τη δική του ψυχική υγεία, γιατί στις "παράπλευρες απώλειες", μάλλον θα ζυγίσει και την οριστική ρήξη με την οικογένειά του. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλλον, εντάσσεται και ο υποβιβασμός τους που εντοπίστηκε στο επίσημο site του Παλατιού. Τι ακολουθεί, θα φανεί.

Προς το παρόν, μόνο ευχές έχουν σειρά! Να τους ζήσει η Lily! Και περιμένουμε να δούμε, ή αν δούμε τελικά, δημόσιες ευχές από τους royals.

Ζωή Κίττα