Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συναντά -επιτέλους- την Ελισάβετ και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης τρολάρει τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου

09.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συναντά -επιτέλους- την Ελισάβετ και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης τρολάρει τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου
Στο σημερινό επεισόδιο (9/11/2022) θα έχουν την ευκαιρία οι φανς, ύστερα από μεγάλη αναμονή, να δουν κοινή σκηνή με τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές και αυτοί κάνουν... πλακίτσα μεταξύ τους.

Τελικά θα συναντηθούν στο μοναστήρι ο Πέτρος και η Ελισάβετ και οι φανς έχουν στήσει γιορτή με το sneak preview που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της.

Η κάπως αργή εξέλιξη των τελευταίων ημερών είχε κάπως στεναχωρήσει τους θαυμαστές της σειράς οι οποίοιοι σήμερα θα πάρουν μια καλή δόση του αγαπημένου τους ζευγαριού.

Στο παιχνίδι των social media, πάντως, μπήκαν και οι ίδιοι ο πρωταγωνιστές. Πρώτος ξεκίνησε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μέσα από ένα story στο οποίο μοιράστηκε δυο φωτογραφίες από τη σημερινή συνάντηση των δύο ηρώων και κάνοντας tag το όνομα της Φωτεινής Παπαθεοδώρου έγραψε ως λεζάντα "Ντύθηκα ασορτί, ελπίζω να το εκτιμήσεις" και υπέγραψε ως Πέτρος "Π".

Με το απαραίτητο repost και τα δικά της σχόλια απάντησε η συμπρωταγωνίστριά του. "Βρες έναν άντρα που αντιγράφει το στυλ σου", γράφει στα αγγλικά η Φωτεινή και τα Hashtags #couplegoals και #hotpriestvibes ολοκληρώνουν το τέλειο τρολάρισμα.

Εκτός από τη συνάντηση, αυτή, βέβαια, σήμερα θα δούμε την Ελισάβετ να ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση και τον Παράσχο να παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική. Η Αλεξία στενοχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ταυτόχρονα ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης ετοιμάζει, τελικά ,τη διαθήκη του.