Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μίλησε πρώτη φορά γι' αγάπη και το Twitter... λιποθύμησε

10.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μίλησε πρώτη φορά γι' αγάπη και το Twitter... λιποθύμησε
Πολύ επίμονος ο Πέτρος, που, όπως παραδέχτηκε δεν μπορεί να καταλάβει τι του έχει συμβεί, ακολουθεί την Ελισάβετ κατά πόδας, της είπε ότι την αγαπάει, και ετοιμάζεται να πιαστεί στα χέρια με τον Γεράσιμο. Όπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις στο Twitter είναι "επικές".

Ακόμη ένα επεισόδιο που περίμεναν πώς και πώς οι φανς της σειράς καθώς αυτή τη φορά επρόκειτο να δουν, για πρώτη φορά ύστερα από καιρό, σκηνή με το αγαπημένο τους ζευγάρι.

Ο Πέτρος κατάφερε να μπει στον μοναστήρι με την ιδιότητά του ως αρχιτέκτονας μαζί με τον Μπόγρη και, σε πρώτη φάση, βρήκε την Ελισάβετ στα μνήματα και αργότερα στο μοναστήρι. Της είπε πόσο τη νοιάζεται, πως για εκείνη γύρισε, πώς ούτε κι εκείνος μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθει, πως αισθάνεται ότι κι εκείνη νιώθει το ίδιο, της λέει ότι τη σκέφτεται συνέχεια και στο τέλος της μιλά και για αγάπη... Χαμός στο Twitter...

Το κοινό περιμένει με αγωνία το επεισόδιο της Κυριακής και από τις εικόνες που είδαμε στο trailer το ενδιαφέρον εστιάζεται στη σκηνή στην κουζίνα του μοναστηριού όπου ο Γέρασιμος και ο Πέτρος πιάνονται στα χέρια αλλά και σε αυτή που μοιράζονται η Γιάννα και ο Σταυρίνος, αφήνοντας τους εαυτούς τους να νιώσουν τα πραγματικά του αισθήματα, ύστερα από πολύ καιρό.

Ιδού μια πρώτη γεύση και η συνέχεια την Κυριακή (13/11/2022) στις 22:40.