Maestro: Σήμερα το επεισόδιο της Μαρίας και το μυστικό ταξίδι του Ορέστη και της Κλέλιας

10.11.2022
Maestro: Σήμερα το επεισόδιο της Μαρίας και το μυστικό ταξίδι του Ορέστη και της Κλέλιας
Στον απόηχο της μεγάλης επιτυχίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έφερε το Maestro του στο Netflix σήμερα, 10/11/2022, αναμένεται στο Mega το τέταρτο επεισόδιο της σειράς. Ιδού μία πρώτη γεύση.

«Η μεγάλη χίμαιρα», είναι ο τίτλος του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα και είναι αφιερωμένο, κατά κάποιον τρόπο στη Μαρία, την οποία ερμηνεύει αριστοτεχνικά η Μαρία Καβογιάννη.

Μαρία Καβογιάννη: "Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, δε ξέρω πώς παρασύρθηκα"

Το εύρημα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να αφιερώνει κάθε επεισόδιο σε έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή κάθε φορά προσδίδοντάς του τον ρόλο του αφηγητή μέσα από τον οποίο, στην ουσία, εκείνος μοιράζεται κρυφές πτυχές της προσωπικής του ιστορία, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό και ενδιαφέρον.

Σήμερα, λοιπόν θα δούμε και θα ακούσουμε την ιστορία της Μαρίας, η οποία ζει μια κόλαση στο σπίτι της εξαιτίας της ενδοοικογενειακής βίας που υφίσταται από τον σύζυγό της, τον Χαράλαμπο, τον οποίο ερμηνεύει, επίσης, συγκλονιστικά ο Γιάννης Τσορτέκης. Η συνθήκη αυτή θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί, εξελίξεις τις οποίες θα παρακολουθήσουμε παράλληλα με την ιστορία του Ορέστη και της Κλέλιας.

Maestro: Ο Παπακαλιάτης σα να μην πέρασε μια μέρα, η αποθέωση, οι αντιδράσεις και το... Ozark

Οι δυο τους θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης είναι ερωτευμένος με την Κλέλια αλλά δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί αυτό τον έρωτα. Ιδού μια πρώτη γεύση από τη συνάντησή τους σε ένα sneak preview, αλλά και το trailer του επεισοδίου.

Με την ευκαιρία, όμως, παραθέτουμε και το δεύτερο sneak preview που δόθηκε στη δημοσιότητα και βγάζουμε (ακόμη μία φορά) το καπέλο στη Χαρούλα Αλεξίου. Είναι η στιγμή όπου ο Φάνης και η Σοφία καλούνται να απαντήσουν στην ερώτηση της Κλέλιας και του Αντώνη σχετικά με τα χρήματα που βρήκαν κρυμένα κάτω από το πάτωμα. Απαντήσεις δεν δίνονται τελικά, όμως, η συζήτηση γίνεται μπροστά στη γιαγιά Χάρις, η οποία, πραγματικά, είναι μία απόλαυση!