Σασμός: Το γλέντι του γάμου δε λέει να τελειώσει, η Στέλλα και ο Αστέρης φιλιούνται και οι φανς είναι έξαλλοι

09.11.2022
Σασμός: Το γλέντι του γάμου δε λέει να τελειώσει, η Στέλλα και ο Αστέρης φιλιούνται και οι φανς είναι έξαλλοι
Ακόμη ένα επεισόδιο με το γλέντι του γάμου της χρονιάς σε εξέλιξη έχει εξαντλήσει τους θαυμαστές της σειράς που δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους γι 'αυτό αλά και για το πόσο κοντά έρχονται, ξαφνικά, ο Αστέρης και η Στέλλα.

Είπαμε... Μεγάλη η χαρά του κόσμου για τον γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική. 20 χρόνια περίμεναν οι δύο ερωτευμένοι να γίνουν ένα και ενώπιων Θεού και ανθρώπων. Μεγάλη η χαρά, αλλά... πόσα επεισόδια θα πρέπει να τραβήξει αυτό το γλέντι πια; "Ούτε και στον δικό μας γάμο δεν αντέξαμε τόσο γλέντι, κύριε Alpha μου", διαβάσαμε μεταξύ άλλων.

Και αφού τελείωσε το χθεσινό επεισόδιο με την Αργυρώ να έχει φτάσει μέχρι και ένα βήμα μακριά από τον Αστέρη, και ενώ οι ελπίδες των ΑΑ οπαδών έχουν αναπτερωθεί στο έπακρον, έρχεται το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο όπου βλέπουμε τον Αστέρη, στο σπιτάκι του βουνού με τη Στέλλα! Και μάλιστα σε σκηνή όπου, όπως φαίνεται, την τραβά εκείνος επάνω του! Έξαλλοι οι φανς, δεν έκρυψαν τα συναισθήματά τους και ελπιίζουμε μόνο να... μην είναι αυτό που φαίνεται.

Λίγες ώρες μένουν μέχρι να δούμε τη συνέχεια και ενώ οι άνθρωποι του Alpha έχουν υποσχεθεί για σήμερα, σκηνή Αντώνη Μαρίνας, ύστερα από πολύ καιρό, επίσης, ιδού το trailer που άναψε φωτιές.