Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου - Η αναγγελία γάμου δεν έμεινε κρυφή

10.03.2023
Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου - Η αναγγελία γάμου δεν έμεινε κρυφή
Δεν ετοιμάζει μόνο το παιδικό δωμάτιο, αυτό τον καιρό, η Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και τον γάμο της.

Πανευτυχής η παρουσιάστρια, διανύει μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της, όμως η προσπάθειά της να μην γίνει αντιληπτός ο γάμος της, προφανώς, έπεσε στο κενό!

Την αποκάλυψη για τα ευχάριστα έκανε πριν από λίγο η ιντερνετική περσόνα Soula Glamorous μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου μιοράστηκε την αναγγελία του γάμου του ζεύγους, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης.

"O Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής", διαβάζουμε στην αναγγελία και ιδού μέρος του αποκαλυπτήριου story.

soula.jpg

Επιλέον λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές καθώς, προφανώς, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλει να βιώσει αυτή την εμπειρία όσο πιο ιδιωτικά γίνεται. Δεν αποκλείεται, ωστόσο να προηγηθεί ένας πολιτικός γάμος καθώς η γέννα είναι πολύ κοντά και τα υπόλοιπα αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια περιμένει με μεγάλη χαρά το παιδάκι της, το οποίο, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια είναι κοριτσάκι.

{https://www.instagram.com/p/Co2FWYtIJhu/}

Η σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον γοητευτικότατο, 37χρονο εκπαιδευτή σκύλων μετρά ήδη δυο χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μάλιστα. Ίσως με την άφιξη του μωρού τους δούμε και σε κάποια επίσημη κοινή φωτογραφία σύντομα εκτός από τις μόνες που υπάρχουν [κάτω] από παλαιότερη έξοδό τους στο Άλσος.

Photos: NDP Photo Agency
Photos: NDP Photo Agency
Photos: NDP Photo Agency
Photos: NDP Photo Agency

{https://www.instagram.com/p/CnNMre9MdTd/}