Khloé Kardashian: Ο όγκος που αφαίρεσε από το πρόσωπο της και η ουλή που της άφησε ένα μελάνωμα

Khloé Kardashian: Ο όγκος που αφαίρεσε από το πρόσωπο της και η ουλή που της άφησε ένα μελάνωμα
Δυστυχώς, ο φόβος του καρκίνου είναι πολύ κοινός και μάλιστα όσοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με μία τόσο σοβαρή διάγνωση έχουν έναν λόγο να ανησυχούν ακόμα περισσότερο. Η Khloé Kardashian ανήκει σε αυτούς τους ανθρώπους και παρόλο που τα πράγματα τελείωσαν καλά για την ίδια, μια μικρή λεπτομέρεια στο πρόσωπό της πυροδότησε πολλές συζητήσεις.

Λένε ότι όταν έχεις ένα σημάδι στο πρόσωπο που δεν φεύγει πρέπει να πας στο γιατρό να το ελέγξεις. Εκείνη δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο «μικρό εξόγκωμα» στο δέρμα της, νομίζοντας ότι ήταν «κάτι τόσο ασήμαντο όσο ένα σπυράκι».

Ωστόσο, ύστερα από εφτά μήνες, άρχισε να ανησυχεί, δεδομένου ότι «δεν έφευγε» και αποφάσισε να το ελέγξει.

Η Khloé Kardashian μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του γιου της στην αγκαλιά της κόρης της

Η σταρ του «Κeep up with the Kardashians» επισκέφθηκε δύο δερματολόγους. Και οι δύο γιατροί τις πήραν βιοψίες. «Μου είπαν ότι πρέπει να κάνω μια άμεση επέμβαση για να αφαιρέσω έναν όγκο από το πρόσωπό μου» εξομολογήθηκε.

Ανέφερε επίσης ότι οι γιατροί θεώρησαν ότι το εξόγκωμα ήταν «απίστευτα σπάνιο» για μία 38χρονη γυναίκα.

Μετά την εγχείρησή της, η Khloé μίλησε στα social media για την περιπέτειά της για να καθησυχάσει περισσότερο τους ανήσυχους θαυμαστές της, λέγοντας ότι σε εκείνη τη φάση βρισκόταν σε «διαδικασία επούλωσης». Συγκεκριμένα έγραψε: «Θα συνεχίσετε να βλέπετε τα χάνζαπλαστ μου και όταν μου επιτρέψουν να τα βγάλω, πιθανότατα θα δείτε μια ουλή (και μια εσοχή στο μάγουλό μου από τον όγκο που έχει αφαιρεθεί)».

Μετά, μάλιστα, από μια selfie που ανέβασε από το γυμναστήριο του σπιτιού της, αναγκάστηκε να μιλήσει ξανά για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας της, αφού ορισμένοι θαυμαστές τη ρώτησαν για το χάνζαπλαστ που είχε στο σαγόνι της.

{https://www.instagram.com/p/CpJJDJhvZfW/}

Khloé Kardashian: Η απάντηση της σε χρήστη των social media που υπονόησε ότι δεν ασχολείται με τα παιδιά της

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη της δερματολογική περιπέτεια

Η Khloé όταν ήταν 19 ετών αφαίρεσε ένα μελάνωμα από την πλάτη της σημειώνοντας πόσο «ευγνώμων» ένιωθε που «το βρήκε νωρίς». Είχε πει «Ήμουν τυχερή και το μόνο που έχω είναι μια ουλή για να λέω μια ιστορία. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εγώ και είμαι για πάντα ευγνώμων».

Σε κάθε περίπτωση της αξίζουν συγχαρητήρια που χρησιμοποίησε τα social media της για να ενημερώσει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο σχετικά με την αναγκαιότητα της πρόληψης και τη διενέργεια εξετάσεων όσο το δυνατόν πιο συχνά.

{https://www.instagram.com/p/CXkUMVPlFYu/}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.03.2023 - 17:02