Khloé Kardashian: Η απάντηση της σε χρήστη των social media που υπονόησε ότι δεν ασχολείται με τα παιδιά της

15.09.2022
Khloé Kardashian: Η απάντηση της σε χρήστη των social media που υπονόησε ότι δεν ασχολείται με τα παιδιά της
Η Khloé Kardashian, μητέρα δυο παιδιών πλέον, μετά τη γέννηση του υιού που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας, χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να υπερασπιστεί τον χρόνο που περνάει μαζί τους.

Η Khloé απάντησε σε μια χρήστη των social media που αμφέβαλλε για τη στενή σχέση της με τα παιδιά της. «Πότε περνάς χρόνο με τα παιδιά σου;» ρώτησε την περασμένη Δευτέρα μια χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ένα σχόλιο σε μια σελίδα θαυμαστών της Khloe.

«Όταν είναι ξύπνια κούκλα», απάντησε η Khloé και το θέμα έληξε με συνοπτικές διαδικασίες.

Kim Kardashian: Πώς στήριξε και ενθάρρυνε την αδελφή της, Khloé, στην εγκυμοσύνη του δεύτερου παιδιού της

Μια πηγή ανέφερε στο Hollywood Life ότι η Khloe έχει την πλήρη επιμέλεια της κόρης και του γιου του Tristan Thompson. «Η Khloe και ο Tristan συμφώνησαν ότι η Khloe θα έχει την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια με πλήρη απασχόληση. Ωστόσο, ο Tristan είναι τόσο ενθουσιασμένος που καλωσόρισε έναν γιο, επειδή ήθελε πολύ ένα αγόρι. Παρόλο που η Khloe θα έχει την πλήρη επιμέλεια του μωρού, είναι περισσότερο από χαρούμενη που ο Tristan είναι παρών στη ζωή του παιδιού τους όσο θέλει».

Ο εκπρόσωπος της Khloé ανακοίνωσε στις 13 Ιουλίου 2022, τα σχέδια της ίδιας και του πρώην φίλου της, Tristan Thompson για παρένθετη μητέρα. Η δήλωση ανάφερε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της». Η παρένθετη μητέρα γέννησε στις 5 Αυγούστου 2022 ένα υγιέστατο αγοράκι.