Κώστας Καζάκος: Το συγκινητικό "αντίο" της πρώην νύφης του, Ιωάννας Μαρτζούκου

15.09.2022
Κώστας Καζάκος: Το συγκινητικό "αντίο" της πρώην νύφης του, Ιωάννας Μαρτζούκου
Η Ιωάννα Μαρτζούκου υπήρξε παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Καζάκο για 11 χρόνια πριν χωρίσουν το 2020 και έχουν μαζί ένα παιδί, τον Ιάσονα. Οι δυο τους αποχαιρετούν τώρα τον παππού Κώστα.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου έγιναν ζευγάρι το 2007, παντρεύτηκαν σε μια σχετικά κλειστή τελετή στην 1η Σεπτεμβρίου 2009 και κράτησαν χαμηλούς τόνους σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Όλοι μιλούσαν για "έναν έρωτα μεγάλο" που, όμως, φαίνεται ότι κάποια στιγμή τελείωσε και 11 χρόνια μετά, οι δρόμοι τους χώρισαν, έχοντας, όμως πάντα τον γιο τους να τους ενώνει.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει δημόσια τον πρώην πεθερό της, Κώστα Καζάκο, ο οποίος πέθανε στις 13/9/2022, η στυλίστρια του αφιέρωσε μία ανάρτηση στην οποία μοιράστηκε φωτογραφίες της αλλά και του γιου της με τον παππού και στη λεζάντα διαβάζουμε τα εξής: "Καλό ταξίδι Παππού μας!💔 Είχες πάντα τη πιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά και για τους 2 μας!"

Το τελευταίο "αντίο" στον εμβληματικό πρωταγωνιστή του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου θα ειπωθεί την ερχόμενη Δευτέρα, όπως ανακοινώθηκε από κοινού από την οικογένειά του και την ΚΕ του ΚΚΕ.

«Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00».