Ο Ben Affleck έγραψε μια «ομιλία 12 σελίδων» για τους όρκους στην Jennifer Lopez

14.09.2022
Ο Ben Affleck έγραψε μια «ομιλία 12 σελίδων» για τους όρκους στην Jennifer Lopez
Ο Kevin Smith, φίλος του Ben Affleck «έγραψε μια μεγάλη ομιλία που διάβασε στην Jennifer Lopez στον γάμο, η οποία κόβει την ανάσα».

Ο Ben Affleck φαίνεται πως πήρε πολύ σοβαρά τους γαμήλιους όρκους του. Αφού παντρεύτηκαν σε ένα οικείο περιβάλλον στο Las Vegas τον Ιούλιο, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια γιόρτασαν με μια μεγαλύτερη τελετή τον περασμένο μήνα στο σπίτι του στη Τζόρτζια με παρευρισκόμενους φίλους και οικογένεια. Ο φίλος του Kevin Smith, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η ημέρα ήταν «τέλεια», μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τους όρκους του Affleck.

Η Jennifer Lopez τραγούδησε για τον Ben Affleck στο γάμο τους - Το βίντεο διέρρευσε κι εκείνη αντέδρασε

"Είναι ένας από τους αγαπημένους μου συγγραφείς στον πλανήτη. Έγραψε τους όρκους του - έγραψαν τους όρκους τους και οι δύο, αλλά έγραψε μια μεγάλη ομιλία που της διάβασε στον γάμο, η οποία κόβει την ανάσα", είπε ο Smith. "Και ήταν μεγάλη. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για τον Ben. Είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του εαυτού του, οπότε έγραψε σαν μια ομιλία 12 σελίδων. Εγώ είπα "Συνέχισε να μιλάς, συνέχισε να μιλάς". "

Ο 52χρονος Smith πρόσθεσε πως "ακόμα και ένα ψυχρό ρομπότ θα έφευγε από αυτή την τελετή σκεπτόμενο πως η αληθινή αγάπη μπορεί να συμβεί! Ήταν ένα πραγματικό παραμυθένιο τέλος. Και έχει άψογο γούστο, όλος ο χώρος φαινόταν καταπληκτικός. Έμοιαζε φανταστική. Έδειχναν όλα φανταστικά."

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Η έκπληξη που ετοιμάζουν στα παιδιά τους στο νέο υπερπολυτελές σπίτι τους

Τέλος, ο ίδιος είπε ότι ο Affleck "ποτέ δεν φαινόταν καλύτερα από όσο φαινόταν όλη του τη ζωή", αστειεύοντας ότι ο ηθοποιός ήταν σαν "Θεός κομμένος από μάρμαρο" και τον περιέγραψε ως "υγιή και ευτυχισμένο" στην τελετή. Πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός "εξέπεμπε χαρά καθώς κοίταξε και είδε τη γυναίκα των ονείρων του να έρχεται προς το μέρος του και εκείνη ακτινοβολούσε".