Ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey Baldwin Bieber γιορτάζουν 4 χρόνια γάμου και έκαναν τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις

14.09.2022
Ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey Baldwin Bieber γιορτάζουν 4 χρόνια γάμου και έκαναν τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις
«Ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο από κάθε άποψη», έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram, τιμώντας τη σύζυγό του στην τέταρτη επέτειο του γάμου τους.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin Bieber αναπολούν μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2018, γιόρτασε την τέταρτη επέτειο ως παντρεμένο ζευγάρι. Για να σηματοδοτήσει το ορόσημο, ο Καναδός τραγουδιστής μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη selfie του ίδιου και της γυναίκας του ξαπλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο με ένα αξιολάτρευτο κουτάβι ανάμεσά τους.

Leonardo DiCaprio: Δε φαντάζεσαι ποιο νεαρό μοντέλο είναι η φημολογούμενη νέα σχέση του

«Χρόνια πολλά στην καλύτερή μου φίλη και σύζυγο @haileybieber .. ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο από κάθε άποψη», έγραψε ο 28χρονος στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram. Αντηχώντας το ίδιο συναίσθημα, το 25χρονο μοντέλο μοιράστηκε επίσης μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram με ένα καρουζέλ εικόνων του ζευγαριού.

Leonardo DiCaprio: «Kυνηγάει σίγουρα» την Gigi Hadid αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει σχέση - Οι φωτογραφίες, βέβαια, άλλα λένε

«4 χρόνια παντρεμένη μαζί σου», έγραψε στη λεζάντα. "Ο πιο όμορφος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ... αγάπη της ζωής μου. Ευχαριστώ τον Θεό για σένα. 🤍🥂." Ένα στιγμιότυπο δείχνει το ζευγάρι να μοιράζεται ένα φιλί στη γαμήλια τελετή στη Νότια Καρολίνα, που πραγματοποιήθηκε σχεδόν ένα χρόνο μετά τον γάμο τους σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης, με το πέπλο της νύφης να γράφει "Till Death Do Us Part" (μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος.

Αυτό το καλοκαίρι, το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στις Μπαχάμες αφού ο Bieber διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsay-Hunt και αναγκάστηκε να αναβάλει σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας του Justice World Tour στις ΗΠΑ. Ο τραγουδιστής έκτοτε ακύρωσε όλες τις υπόλοιπες εμφανίσεις για να δώσει προτεραιότητα στην υγεία του.