Survivor All Star: Η Βρισηίδα απάντησε στην Ευρυδίκη χωρίς καν να της μιλήσει - Το βίντεο που τα "είπε" όλα

10.03.2023
Survivor All Star: Η Βρισηίδα απάντησε στην Ευρυδίκη χωρίς καν να της μιλήσει - Το βίντεο που τα "είπε" όλα
Μεταξύ του συντρόφου της και μίας φίλης της, η Βρισηίδα Ανδριώτου επέλεξε και μοιράστηκε (με τον δικό της τρόπο) την απόφασή της με όλο τον κόσμο.

Εντάσεις, ίντριγκες και κόντρες εντός και εκτός Survivor, και στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στην Ελλα΄δα. Πρωταγωνιστές στο εν λόγω "κεφάλαιο" ο Σπύρος Μαρτίκας, η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου και η φίλη εκείνης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Βρισιήδα μπήκε από την αρχή μαζί με τον Σπύρο στη φετινή All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όμως έφυγε νωρίς, καθώς, όπως είπε δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση. Ενδεχομένως να ήταν και αυτό το "πρόγραμμα" από την αρχή, αλλά αυτό δεν έχει σημασία και είναι μια εικασία, έτσι κι αλλιώς!

Κάποια στιγμή αργότερα εντάχθηκε στο παιχνίδι και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την οποία η Βρισηίδα είχε αναπτύξει πολύ φιλική σχέση όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο, όπως προέκυψε η Ευρυδίκη δεν θέλησε ποτέ να έχει "πολλά πολλά".

survivor.jpg

Η Ευρυδίκη, λοιπόν, βγήκε από το παιχνίδι χθες και άνοιξε το στόμα της "και όποιον πάρει ο Χάρος". Μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό μας" η πρώην παίκτρια των Κόκκινων δε χαρίστηκε στον Σπύρο, ούτε, όμως και στη φιλενάδα της -ούτε λεπτό.

Η Βρισηίδα είχε πει ότι θα ήθελε να μιλήσει πρώτα στην Ευρυδίκη πριν πει κάτι για εκείνη και τον Σπύρο, προφανώς όμως, μετά τη δημόσια τοποθέτηση εκείνης με τέτοιον τρόπο η όποια συνύπαρξή τους πρέπει να φαντάζει ουτοπική. Ίσως μέχρι τον ημιτελικό και τον τελικό όπου θα βρεθου΄ν, αναγκαστικά, ξανά όλοι οι παίκτες μαζί, κάτι να έχει αλλα΄ξει.

Μέχρι τότε όμως, η Βρισηίδα έκανε την επιλογή της και αυτή είναι, ξεκάθαρα, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το βίντεο που μοιράστηκε με ένα story της τα λέει όλα. "Μου έχεις λείψει από εδώ έως το άπειρο", γράφει η Βρισηίδα και στις εικόνες που εναλάσσονται βλέπουμε του δυο τους σε όμορφες, τρυφερές στιγμές που έχουν μοιραστεί τον χρόνο που πέρασε υπό τους ήχους του τραγουδιού "Μου έλειψες" της Κωνστανίνας Καπίρη. Ιδού για του λόγου το αληθές.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.03.2023 - 17:38