Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά: Βραδυνή έξοδος για δύο για το ερωτευμένο ζευγάρι

11.03.2023
Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά: Βραδυνή έξοδος για δύο για το ερωτευμένο ζευγάρι
Photo: NDP Photo Agency
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Άφησαν τον γιο τους στο σπίτι και απόλαυσαν μια ξεχωριστή παράσταση.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 και την ίδια μέρα βάφτισαν τον γιο τους, στον οποίο έδωσαν δυο όνοματα, Λεωνίδας Κωνσταντίνος. "Το πρώτο γιατί μας άρεσε πολύ, το δεύτερο του πατέρα μου", είχε εξηγήσει τότε ο μοναχογιός του Ντίνου Αυγουστίδη και της Μαρίας Τζομπανάκη.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο του τον Απρίλιο του 2021 και από εκείνη τη στιγμή ο δημοφιλής ηθοποιός έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες του στα social media.

{https://www.instagram.com/p/ClZOdJELP5W/}

Άκης Πετρετζίκης - Ορφέας Αυγουστίδης: Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες, το κοινό που μοιράζονται οι γιοι τους και η επαγγελματική συνεργασία

Ο Ορφέας και η Γεωργία απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή, όμως δεν χάνουν και κάποια ευκαιρία για έξοδο "ζευγαριού". Μια τέτοια περίπτωση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την περασμένη Δευτέρα 13/2/2023 όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο Vox όπου και απόλαυσαν τη μουσική παράσταση του καλού τους φίλου - και υπερταλαντούχου καλλιτέχνη - Θανάση Αλευρά, με τίτλο "40 + Βγαίνω".

Από εκεί και τα παρακάτω στιγμιότυπα.

photos: NDP Photo Agency

Ως προς τα τηλεοπτικά του νέα, ο Ορφέας Αυγουστίδης ως Αστέρης στον Σασμό είναι ένα βήμα πριν μάθει ότι ο Πετρής είναι γιος του, όμως δεν θα το μάθει, καθώς φαίνεται, από την Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) και η αντίδρασή του, λέγεται ότι δεν θα είναι για καλό (ακόμη μια φορά!)

Τελευταία τροποποίηση στις 11.03.2023 - 19:11