Άκης Πετρετζίκης - Ορφέας Αυγουστίδης: Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες, το κοινό που μοιράζονται οι γιοι τους και η επαγγελματική συνεργασία

29.10.2022
Άκης Πετρετζίκης - Ορφέας Αυγουστίδης: Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες, το κοινό που μοιράζονται οι γιοι τους και η επαγγελματική συνεργασία
Η αργία της 28ης Οκτωβρίου και ο άριστος καιρός που επικρατούσε σε όλη τη χώρα έδωσε σε όλο τον κόσμο αφορμή για βόλτες. Το ίδιο έκαναν και ο Ορφέας Αυγουστίδης και οι Άκης Πετρετζίκης.

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, πήραν τα παιδιά τους και όλοι μαζί... τους δρόμους! Ο Αχιλλέας μάλιστα ντύθηκε τσολιάς και ο μπαμπάς καμαρώνει, με τη μαμά στο πλάι και την μπεμπούλα τους στο καρότσι!

"Χρόνια πολλά σε όλους... απο τη φαμίλια! #❤️ Ο τσολιάς μας και η μπεμπούλα σήμερα καταχάρηκαν! Χτες σαραντήσαμε και σήμερα είναι η πρώτη μας οικογενειακή έξοδος... 😍", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Οικογενειακές βόλτες απόλαυσε και ο Ορφέας Αυγουστίδης, μαζί με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά και τον γιο τους, τον οποίο, λένε επίσης Αχιλλέα, όπως και Πετρετζίκη Junior.

Η τριάδα πόζαρε στον φακό αλλά κάπως... ανορθόδοξα. Παίζοντας με τις σκιές τους οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο ηθοποιός και στη λεζάντα διαβάζουμε το χιουμοριστικό "15000 VOLT-ες" σε μια λεζάντα που ενθουσίασε τη Γεωργία αλλά και τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, και τη Χριστινα Χειλά Φαμέλη οι οποίες έσπευσαν να σχολιάσουν.

Ορφέας Αυγουστίδης: Τα τρυφερά λόγια για τον γάμο του και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε

Οι δυο άντρες, πάντως, δεν αποκλείεται να συνεργαστούν πιο στενά καθώς το όνομα του Άκη Πετρετζίκη ακούστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού, όπου, φυσικά, πρωταγωνιστεί ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Η Άννα και ο Παντελής ετοιμάζονται για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής και εκείνη αποπήρε κάπως τον άντρα της όταν της μίλησε για μενού και γκουρμέ επιλογές.

«Κάτσε στα αυγά σου, Πετρετζίκη, που θα φτιάξεις μενού! Εγώ τα φτιάχνω τα μενού», είπε η Αννα και ο παππάς τους επανέφερε στην τάξη τονίζοντας ότι «Η ισχύς εν τη ενώσει», που αναφέρεται φυσικά και στον Alpha στο δυναμικό του οποίου ανήκουν όλοι όσοι αναφέραμε πιο πάνω.

Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία δεν ξέρουμε όμως ο Άκης το σήκωσε το... γάντι και πρότεινε ήδη τούρτα για τον γάμο της χρονιάς. Λες;

%PHOTO4%