Mandy Moore: Η γλυκιά φωτογραφία του γιου της Gus τη στιγμή που υποδέχεται στο σπίτι τον νεογέννητο αδελφό του

30.10.2022
Mandy Moore: Η γλυκιά φωτογραφία του γιου της Gus τη στιγμή που υποδέχεται στο σπίτι τον νεογέννητο αδελφό του
Από τις πιο ευτυχισμένες φωτογραφίες που μπορείς να δεις στα social media είναι η φωτογραφία του γιου της Mandy Moore, August «Gus» Harrison, τη στιγμή που συναντά τον νεογέννητο αδερφό του, Oscar «Ozzie» Bennett. Η σταρ του This Is Us μοιράστηκε στο Instagram το πιο γλυκό στιγμιότυπο από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, με το 20 μηνών αγοράκι της να κοιτάζει με αγάπη το νεογέννητο αδελφάκι του.

«Ο Gus απολαμβάνει τον ρόλο του ως Big Bro», έγραψε η Moore στη λεζάντα της γλυκιάς φωτογραφίας. Η νέα τετραμελής οικογένεια κάθεται στο κρεβάτι της Moore και του συζύγου της Taylor Goldsmith, με τον Gus στο κέντρο. Το αγοράκι που στηρίζει την πλατούλα του στα μαξιλάρια από πίσω του, παίρνει στην αγκαλιά του τον Ozzie με την βοήθεια των γονιών του και το πιο πλατύ χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπό του.

Η Moore και ο Goldsmith έχουν εξίσου λαμπερά χαμόγελα στα πρόσωπά τους και η στιγμή είναι τόσο γλυκιά. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αδελφική αγάπη!

Η Moore και ο Goldsmith ανακοίνωσαν τον ερχομό του μικρούλη Ozzie στις 22 Οκτωβρίου με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

«Ο Ozzie είναι εδώ! Ο Oscar Bennett Goldsmith άργησε λίγο, αλλά ήρθε με πολλή διάθεση (και μια ευκολότερη/γρηγορότερη γέννα από τον μεγάλο του αδελφό, προς μεγάλη χαρά των γονιών του) έγραψε η Moore.

Η τραγουδίστρια του «In Real Life» συνέχισε γράφοντας: οι καρδιές μας έχουν διπλασιαστεί σε μέγεθος και η αμεσότητα της αγάπης είναι εκπληκτική. Δεν υπάρχουν λόγια και είμαστε τόσο ευγνώμονες για την τετραμελή οικογένειά μας!».

Αυτή η οικογένεια μας έχει κλέψει τις καρδιές. Ανυπομονούμε να μοιραστούν μαζί μας και άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.