Survivor All Star: Η προαναγγελθείσα αποχώρηση της Βρισηίδας, η διπλή ψηφοφορία και οι υποψίες για σχέδιο Μαρτίκα

11.01.2023
Survivor All Star: Η προαναγγελθείσα αποχώρηση της Βρισηίδας, η διπλή ψηφοφορία και οι υποψίες για σχέδιο Μαρτίκα
Τελικά τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και η Βρισηίδα ήταν η παίκτρια που έφυγε οικειοθελώς από το παιχνίδι, αφού πρώτα είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν γιατί δεν άντεχε άλλο.

Ένα ακόμη επεισόδιο για το Survivor All Star, μία ακόμη έκπληξη. Οι παίκτες κυλίστηκαν στις λάσπες και τελικά ήταν οι Διάσημοι που κέρδισαν αυτό τον αγώνα στέλνοντας ξανά τους Μπλε στην κάλπη για ένα, πραγματικά, παράξενο Συμβούλιο του νησιού.

Αφού η ένταση ανέβηκε λίγο σχετικά με το "σκάσε" που είπε ο Τάκης στην Ασημίνα, οι Μαχητές ψήφισαν όλοι (ή σχεδόν όλοι) τη Βρισηίδα, όπως τους είχε ζητήσει εκείνη, πράγμα που έλεγαν όλοι πριν αφήσουν το χαρτάκι με το όνομά της στην κάλπη.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, όμως, η παίκτρια λύγισε, λέγοντας ότι σωματικά και ψυχολογικά δεν νιώθει να ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε, γι' αυτό και ζήτησε να φύγει. Ο Γιώργος Λιανός -χωρίς πολλά πολλά- της είπε πως αν θέλει να αποχωρήσει "τώρα" είναι η ώρα να το κάνει, της ζήτησε να αποφασίσει και εκείνη είπε "θέλω να φύγω", αφήνοντας σύξυλους τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου της, Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος μένει μόνος πια.

Ιδού το βίντεο με την πρώτη (γιατί ακολούθησε και δεύτερη) ψηφορορία και την αποχώρηση της Βρισηίδας που, για να είμαστε ειλικρινείς μας φάνηκε "κάπως", όπως μας φαίνονται όλα φέτος... Σαν να γίνονται με το ζόρι, ένα πράγμα, τραβηγμένα από τα μαλλιά... Όσο για την έκπληξη του Professor (a.k.a. Μαρτίκας) του οποίου "κάτι του είχε πει το μεσημέρι η Βρισηίδα, αλλά δεν το είχε αξιολογήσει" -αλήθεια, βρίσκονται οι παίκτες μεταξύ τους και τα λένε;- ε, δεν τη λες και πολύ μεγάλη, σωστά;

Τελικά η Βρισηίδα αποχώρησε λέγοντας, μάλιστα στον Σπύρο "Μην αργήσεις;", πράγμα που φούντωσε τις θεωρίες περί σχεδίου Μαρτίκα, η δεύτερη ψηφοφορία έγινε και στον "τάκο" μπήκαν μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο των Κόκκινων και τον Περικλή Κονδυλάτο των Μπλε, ακόμη δυο παίκτες των Μαχητών, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Νέο επεισόδιο σήμερα (11/1/2023) με την πρώτη -επίσημη- αποχώρηση και εκτός από τα δάκρυα του Σπύρου Μαρτίκα θα δούμε και τον Περικλή Κονδυλάτο (σύμφωνα με τα περισσότερα spoilers) να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής.