Survivor All Star: Η αποκάλυψη της Βρισηίδας για τη σχέση της με Ευρυδίκη - Χαμός με την Ελευθερία που κρυφάκουσε παίκτες

09.03.2023
Survivor All Star: Η αποκάλυψη της Βρισηίδας για τη σχέση της με Ευρυδίκη - Χαμός με την Ελευθερία που κρυφάκουσε παίκτες
Ένα επεισόδιο με πολλές εντάσεις που, όμως, συνεχίστηκαν και εκτός Άγιου Δομίνικου, όπως είναι φυσικό.

Στη "σέντρα" ακόμη μία φορά η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία, όπως αποκα΄λυψε ο Σπύρος Μαρτίκας - και όπως επιβεβαιώθηκε και από την παραγωγή αργότερα - είχε κρυφτεί πίσω από τους θάμνους στο σημείο που οι συμπαίκτες της έδιναν τις προσωπικές του συνεντεύξεις και κρυφάκουγε τι έλεγαν, πράγμα που απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες του παιχνιδιού.

Στην αρχή η Ελευθερία αρνήθηκε πως είχε συμβεί κάτι τέτοιο όμως οι αποδείξεις δεν επιδέχονταν αμφισβήτησης και τελικά κάπως προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως "μόνο τον Σπύρο άκουσα" αλλά δεν φάνηκε να την πιστεύει κανείς, ενώ λίγο αργότερα έδωσε τη δική της εξήγηση για το τι είχε συμβεί. "Αν ήθελα να είχα κρυφακούσει δεν θα με είχε πάρει χαμπάρι κανείς", είπε μεταξύ άλλων.

{https://www.youtube.com/watch?v=dx8FdCGB7tQ}

{https://www.youtube.com/watch?v=-mRHCDP4G1Q}

Οι εντάσεις ήταν τεράστιες και το θέμα συζητήθηκε το βράδυ στην καλύβα των Κόκκινων, όπου η Ελευθερία βρήκε κατανόηση από τον Μάριο και η Ευρυδίκη βρήκε αφορμή να μιλήσει πολύ άσχημα για τον Σπύρο Μαρτίκα, πράγμα που ίσως να παραξένεψε αρκετούς λόγω της στενής σχέσης που έχει με τη Βρισηίδα, σύντροφο εκείνου τον τελευταίο χρόνο.

Για το θέμα μίλησε και η ίδια η Βρισηίδα στο Πρωινό μας, σήμερα το πρωί, έχοντας μόλις παρακολουθήσει με τους υπόλοιπους του πάνελ το απόσπασμα όπου η φίλη της έλεγε για τον σύντροφό της πως είναι "ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει". Η κοπέλα ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση καθώς αναγκάστηκε να εξηγήσει δημόσια το προφανές, πως, δηλαδή, η φίλη της δεν συμπαθούσε τον σύντροφό της. Κάτι που έχει συμβεί σε πάρα πολύ κόσμο, δηλαδή. Η διαφορά εδώ, βέβαια, είναι πως λόγω του Survivor ανακατεύεται - μοιραία - πολύς κόσμος.

Δεν έκρυψε τη στεναχώρια της η Βρισηίδα, είπε πως η Ευρυδίκη δεν έχει καθίσει ούτε 5 λεπτά στο τραπέζι με τον Σπύρο Μαρτίκα, ότι δεν τον συμπαθούσε από την αρχή και ότι δεν του έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίσει. Είπε πως την πλήγωσε πολύ, όμως περιμένει να επιστρέψει εκείνη από τον Άγιο Δομίνικο και να πουν ό,τι είναι να πουν κατ' ιδίαν πριν ξεστομίσει η ίδια κάτι παραπάνω.

{https://www.youtube.com/watch?v=auwpMlQLXYw}

Πάντως, στην ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας προβλέπεται ντέρμπι με υποψήφιους τους Σπύρο Μαρτίκα, Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Γιώργο Ασημακόπουλο! Η κάλπη έχει ήδη κλείσει και την Κυριακή θα δούμε τα αποτελέσματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.03.2023 - 12:43