Survivor All Star - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η αποχώρηση, η απάντηση στη Βρισηίδα και οι μηνύσεις

10.03.2023
Survivor All Star - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η αποχώρηση, η απάντηση στη Βρισηίδα και οι μηνύσεις
Με μεγάλη όρεξη για κουβέντα βγήκε από το παιχνίδι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία δεν "μάσησε" τα λόγια της και απέναντι στη φίλη της, Βρισηίδα Ανδριώτου και τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα με τον οποίο ήταν και συμπαίκτες μέχρι πρότινος.

Τελικά, ο κόσμος κράτησε στο παιχνίδι την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και έστειλε στο σπίτι της την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία (αντίθετα με τον Στάθη Σχίζα που ακόμη περιμένουμε να μιλήσουμε) έδωσε τη συνηθισμένη συνέντευξη μέσω skype από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται ακόμη και το τι είπε το στόμα της δε λέγεται.

Στην εκπομπή Πρωινό μας μεταδόθηκαν τα κομμάτια της συνέντευξής της και από τα πρώτα πράγματα που ξεχώρισαν ήταν τα όσα είπε για τον Σπύρο Μαρτίκα, σύντροφο της Βρισηίδας Ανδριώτου, με την οποία η ίδια είναι καλή φίλη στην "έξω ζωή".

Καλεσμένη στην ίδια εκπομπή χθες, η Βρισηίδα δήλωσε πληγωμένη από τη στάση της Ευρυδίκης απέναντι στον άνθρωπό της και, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε να πει κάτι περισσότερο πριν μιλήσει με την ίδια την Ευρυδίκη όταν εκείνη έβγαινε από το παιχνίδι. "Δεν νομίζω πως ύστερα από τα όσα είπε η Ευρυδίκη θα θελήσει να της μιλήσει" είπε πριν προβληθεί το επίμαχο απόσπασμα ο Νίκος Παρτσώλης και, μάλλον δεν έχει άδικο!

"Ο Σπύρος είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος ο οποίος διψά για δημοσιότητα και για χρήματα", είπε, μεταξύ άλλων, με πολύ ένταση η Ευρυδίκη μη θέλοντας να πει περισσότερα, όμως "γιατί στη ζωή με τη Βρισηίδα κάνουμε παρέα", ενώ αποκάλυψε πως αν μετέφερε τα όσα της είπε ο Σπύρος για την προσωπική ζωή της Αφροδίτης και για κάποιο πρόσωπο που έχει μια θέση θα προκαλούσαν μεγάλη αίσθηση.

Στη συνέχεια μίλησε με πάθος και στη Βρισηίδα σε πρώτο πρόσωπο τονίζοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να υπερασπιστεί έναν άντρα που λεέι κλέφτρα μία γυναίκα ενώ θυμήθηκε και τα όσα "έλεγε" (όπως τόνισε) η Βρισηίδα ότι πέρασε περσι από τον Άρη Σοϊλέδη που "ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που τους έκανε φέτος ο Σπύρος".

Ανάμεσα στα όσα είπε μάθαμε επίσης ότι η Ελευθερία έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα και τα πράγματα θα αγριέψουν σίγουρα. Επί του θέματος, στη συνέχεια έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια είχε από πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο δώσει εντολή σε δικηγόρο να παρακολουθεί πολύ προσεκτικά τι συμβαίνει στο παιχνίδι και να αντιμετωπίζει άμεσα ό,τι είναι μηνύσιμο.

{https://www.youtube.com/watch?v=jhitKWr-Q9o}

Όσο για την Ελευθερία; Στο συμβούλιο χθες το βράδυ, η παίκτρια των Κόκκινων κατηγόρησε ευθέως τον Μάριο πως ήταν εκείνος που την έσπρωξε, στην ουσία να πει την αλήθεια στον Στάθη και μετά τράβηξε την ουρά του κανονικότατα.

Η συζήτηση τράβηξε επί μακρόν με τον Μάριο να αρνείται τα πάντα, να μην αναλαμβάνει την παραμικρή ευθύνη ούτε και μπροστά στο Συμβούλιο. "Εγώ τι φταίω;", έλεγε και ξανα έλεγε. Την εξέλιξη θα τη δούμε, όμως θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρο πως η όποια σχέση του Μάριου με την Ελευθερία ανήκει πλέον στο παρελθόν!

{https://www.youtube.com/watch?v=IB3SQGLsThQ&t=9s}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.03.2023 - 17:02