Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση για την τραγωδία στα Τέμπη είναι χωρίς λόγια αλλά λέει πολλά

09.03.2023
Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση για την τραγωδία στα Τέμπη είναι χωρίς λόγια αλλά λέει πολλά
Η Καίτη Γαρμπή δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη μπροστά στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά.

Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο πάντα και μια ματιά αντιμειμενική και διεισδυτική η Καίτη Γαρμπή δίνει σταθερά το "παρών" σε όσα συμβαίνουν στον τόπο μας και τοποθετείται και διαδικτυακά, άλλοτε με δεικτικό, άλλοτε με χιουμοριστικό τρόπο, όμως πάντα ιδιαίτερα εύστοχα.

Για την τραγωδία στα Τέμπη, η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιραστεί αρκετά tweets, όπως, για παράδειγμα τα δύο που παραθέτουμε, με το δεύτερο να έρχεται ανήμερα της επετείου του θανάτου της Μελίνας Μερκούρη.

{https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1631341387097546784}

{https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1632834882886856708}

Πριν από λίγο, στον λογαριασμό της στο Instagram έκανε ακόμη μία ανάρτηση στην οποία όμως δεν έγραψε λεζάντα. Μόνο μία σειρά από τελείες συνόδευαν το βίντεο που μοιράστηκε. Ένα βίντεο που έρχεται από την πρώτη ταινία του Harry Potter, όπου ο Hagrid αποχαιρετά τους τρεις μικρούς πρωταγωνιστές, τον Harry, την Hermione και τον Ron την ώρα που εκείνοι επιβιβάζονται στο μαγικό τρένο που θα τους μεταφέρει στο σπίτι τους και στον κόσμο τους, όπου και θα μείνουν μέχρι να επιστρέψουν στο Hogwarts.

Χωρίς να θέλουμε να παρερμηνεύσουμε την κίνηση αυτή, παίρνουμε μια μια έντονη αίσθηση θλίψης μαζί με μια ευχή "να ήταν και το τρένο στα Τέμπη μαγικό", την ώρα που ίσως κι εκείνη στέλνει ένα "αντίο" στους ανθρώπους που "έφυγαν" τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

{https://www.instagram.com/p/CpkowW-MgoY/}

Το βίντεο έχει κοντά στις 7.000 προβολές μέσα στην πρώτη ώρα της δημοσιοποίησής του και τα σχόλια γέμισαν καρδούλες (ραγισμένες και μη).

Τελευταία τροποποίηση στις 09.03.2023 - 20:21