Χωρίς κόκκινο χαλί τα Όσκαρ 2023: Ο Jimmy Kimmel παρουσίασε το νέο χρώμα

09.03.2023
Ο φετινός παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς του κινηματογράφου ποζάρει και αστειεύεται: "Τα έκλεψα αυτά" λέει για τα αγαλματάκια που κρατά στα χέρια του
Ο φετινός παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς του κινηματογράφου ποζάρει και αστειεύεται: "Τα έκλεψα αυτά" λέει για τα αγαλματάκια που κρατά στα χέρια του Photo: @jimmykimmel
Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή βραδιά των βραβείων Όσκαρ φτάνει στο τέλος της με την αυλαία για την 95η τελετή απονομής να σηκώνεται στις 12 Μαρτίου (ξημερώματα 13ης για την Ελλάδα). Μία μεγάλη αλλαγή μόλις αποκαλύφθηκε.

Πριν καν μπουν οι "υψηλοί καλεσμένοι" στην αίθουσα για την τελετή, το "παιχνίδι" παίζεται πάντα στο κόκκινο χαλί των αφίξεων όπου έχουμε τα πρώτα σχόλια, τις πρώτες πόζες και, φυσικά, τα πρώτα σχόλια της βραδιάς.

Το κόκκινο χαλί έχει τη δική του ιστορία και φέτος θα γράψει το νέο κεφάλαιο, όμως δεν θα είναι κόκκινο!

Όπως αποκαλύφθηκε πριν λίγο, φέτος, το κόκκινο χαλί θα είναι σε χρώμα... σαμπάνιας!

Τα "φανερώματα" έκανε ο παρουσιαστής της βραδιάς, Jimmy Kimmel, ο οποίος επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος" για τρίτη φορά στην καριέρα του (το 2017 και το 2018 ήταν οι προηγούμενες).

"Αυτό το χαλί είναι τόσο όμορφο", είπε ο Kimmel την ώρα που ξετύλιγαν τον νέο χαλί έξω από το Dolby Theatre στο Hollywood αστειευόμενος στη συνέχεια πως η αλλαγή προέκυψε μετά το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Rock στο πρωτοφανές ξέσπασμά του επί σκηνής κατά την περσινή τελετή.

"Ο κόσμος ρωτάει συνέχεια αν έχουμε φασαρίες φέτος, αν υπάρξει βία. Ελπίζω όχι, φυσικά", είπε ο Kimmel εξηγώντας πάντως πως κατά τη γνώμη του "η απόφαση για το σαμπανιζέ χαλί αντί του κόκκινου δείχνει ακριβώς πόσο σίγουροι είναι πως φέτος δεν θα χυθεί αίμα"! Μακάρι! Όσο για το χρώμα; Θα είναι κάπως περίεργο αλλά ίσως είναι και καλύτερο γιατί έτσι θα αναδεικνύονται καλύτερα τα χρώματα που επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους οι κυρίες της διαθνούς σόουμπιζ.

Με το ρολόι να τρέχει αντίστροφα, λοιπόν, για τη μεγάλη βραδιά της 12ης Μαρτίου, ιδού το νέο (μη) κόκκινο χαλί!

{https://twitter.com/APEntertainment/status/1633549832601075714}

Όσκαρ 2023: Η λίστα με όλες τις υποψηφιότητες για φέτος

Οι παρουσιαστές με τις περισσότερες συμμετοχές

Για να δώσουμε και λίγα στατιστικά στοιχεία, με 3 παρουσιάσεις (μαζί με τη φετινή), ο Jimmy Kimmel ισοφαρίζει τους Jerry Lewis, Steve Martin, Conrad Nagel και David Niven και ακολουθεί κατά πόδας τις 4 των Whoopi Goldberg και Jack Lemmon, τις 5 του Johnny Carson, τις 9 του Billy Crystal και τις 11 (!) του Bob Hope.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.03.2023 - 17:13