Survivor All Star: Στα δικαστήρια ο Στάθης Σχίζας μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα

09.03.2023
Ο Στάθης Σχίζας τη στιγμή της άφιξής του στο αεροδρόμιο
Ο Στάθης Σχίζας τη στιγμή της άφιξής του στο αεροδρόμιο Photo: NDP Photo Agency
Μόλις γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο ο Στάθης Σχίζας άρχισε να μοιράζει μηνύσεις.

Πριν από δυο μέρες έφτασε στην Ελλάδα ο νικητής του περσινού Survivor, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει νωρίς το φετινό του ταξίδι στην All Star εκδοχή του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και πριν μιλήσει δημόσια ακόμη, πήγε στα δικαστήρια προκειμένου να βάλει ένα τέλος στα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκαν σωρηδόν τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειάς του μέσω social media.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TLife που δημοσιεύει και φωτογραφίες του έξω από το κτίριο όπου κατατίθενται οι μηνύσεις, οι δικηγόροι του Στάθη Σχίζα, Γιούλη Ρετζεπάι και Πάνος Μπαλαχούτης προχώρησαν σε μήνυση για την άρση πιθανών προσβολών από τα social media και στην αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων του πελάτη τους και των οικείων του.

sxizas-dikastirio_1.jpg

Σήμερα το πρωί και μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ είχαμε νεότερες πληροφορίες δια στόματος Άγγελου Βουράκη αρχικά. Ο συνεργάτης της εκπομπής επικοινώνησε, όπως είπε με τη δικηγόρο του Σχίζα και μετέφερε ότι, πράγματι, εκείνος, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα διαβα΄ζει διαρκώς μηνύματα που δέχτηκε ή μοιράστηκαν γενικότερα στα social media και ένιωσε πως πολλά από αυτά ξεπέρασαν τα όρια.

Μηνύματα από ανώνυμα προφίλ με άπειρους followers που συκοφαντούν τον ίδιο και μέλη της οικογένειάς του με τόσο έντονο τρόπο που δεν μπορεί να τα αφήσει έτσι. Στη συνέχεια ο Νίκος Παρτσώλης εξήγησε πως τα μηνύματα που δέχτηκε ήταν ακραία και αφορούσαν σε μεγάλο βαθμό την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την κόρη του, γεγονός που δεν του άφηνε άλλα περιθώρια.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος έχει προσωπική σχέση με το ζευγάρι και επιβεβαίωσε πως για να φτάσει σε αυτό το σημείο ένας άνθρωπος τόσο ήρεμος και χαμηλών τόνων όσο ο Στάθης τα πράγματα έχουν ξεφύγει πραγματικά, ενώ υπογράμμισε πως ο επιχειρηματίας είναι υπερβολικά υπερπροστατευτικός απέναντι τους δικούς του ανθρώπους (ειδικά το παιδί και τη γυναίκα του, όπως αποκαλεί την Αλεξάνδρα Παναγιώαρου)

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα εν αναμονή της πρώτης δημόσιας τοποθέτησης του Στάθη Σχίζα επί όλων των θεμάτων.

{https://www.youtube.com/watch?v=nwjZWTMs3XA}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.03.2023 - 15:27