Ο Jimmy Kimmel επιστρέφει στα Όσκαρ - Θα είναι ο παρουσιαστής της φετινής, 95ης τελετής

07.11.2022
Ο Jimmy Kimmel επιστρέφει στα Όσκαρ - Θα είναι ο παρουσιαστής της φετινής, 95ης τελετής
Μόλις ανακοινώθηκε. Ο Jimmy Kimmel αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή της χρυσής βραδιάς του παγκόσμιου κινηματογράφου για τρίτη φορά στην καριέρα του με την τελευταία να είναι το 2018.

"Παρουσιάζουμε τον οικοδεσπότη σας για την 95η Τελετή Απονομής των βραβείων Oscar, Jimmy Kimmel. Καλώς όρισες ξανά" διαβάζουμε στη λεζάντα με την οποία ενημερώνει για τα νέα ο επίσημος λογαριασμός της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου καλώντας τον κόσμο να συντονιστεί με το ABC για να παρακολουθήσουν τη φετινή τελετή που θα παραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου!

"Το να λαμβάνεις πρόσκληση για να παρουσιάσεις τα Oscar για τρίτη φορά είναι ή μεγάλη τιμή ή παγίδα", λέει ο Kimmel σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε σε συνέχεια των νέων συμπληρώνοντας με το γνωστό του χιούμορ, "Όπως και να έχει, είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία που μου το ζήτησε τόσο γρήγορα αφού όλοι οι άλλοι αρνήθηκαν".

Με τις χρονιές 2017, 2018 και 2023 στο βιογραφικό του, το όνομα του δημοφιλούς κωμικού και παρουσιαστή στέκεται πια πλάι σε αυτά των Jerry Lewis, Steve Martin, Conrad Nagel και David Niven που έχουν από 3 παρουσιάσεις και κοιτάζει μπροστά στις 4 των Whoopi Goldberg και Jack Lemmon, στις 5 του Johnny Carson, στις 9 του Billy Crystal και τις 11 (!) του Bob Hope.

Για την ιστορία, το δημοφιλές σόου του Kimmel, “Jimmy Kimmel Live" επέστρεψε στο ABC για την 23η (!) σεζόν του και οι υπογραφές έπεσαν για 3 χρόνια (μίνιμουμ) ακόμη.

Μετράμε αντίστροφα μέχρι τις 12 Μαρτίου, λοιπόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 14:50