Μίνα Αδαμάκη: Ο Γιώργος Λιάγκας βάζει τέλος στη φημολογία που τη θέλει νεκρή

07.11.2022
Μίνα Αδαμάκη: Ο Γιώργος Λιάγκας βάζει τέλος στη φημολογία που τη θέλει νεκρή
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε χθες, Κυριακή 6/11/2022, η είδηση ότι είχε πεθάνει η Μίνα Αδαμάκη, η οποία, όπως προκύπτει, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, όμως παραμένει εν ζωή.

Δυστυχώς πρόκειται για ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο που τον καιρό των social media έχει γίνει ακόμη πιο έντονο. Δεν είναι λίγες οι φορές που ανακριβείς πληροφορίες και δημοσιεύματα "πεθαίνουν" διάσημους ανθρώπους πριν της ώρας τους. Πιο πρόσφατο "θύμα" μιας τέτοιας κακιάς στιγμής ήταν και η Μίνα Αδαμάκη.

Η δημοφιλής ηθοποιός που έχει μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας ως η μία από τις θρυλικές "Τρεις Χάριτες" των Ρέππα-Παπαθανασίου [φωτό κάτω] αναφέρθηκε ως νεκρή στα 78 της χρόνια. Η είδηση αναπαράχθηκε από πολλές ιστοσελίδες και προλήθηκε αναστάτωση.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΕΣΗ κλήθηκε να την επιβεβαιώσει, όμως, αντίθετα τη διέψευσε καθότι δεν είχε τέτοιοες πληροφορίες, και σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή Πρωινό τη διέψευσε κατηγορηματικά τονίζοντας ότι η Μίνα Αδαμάκη βρίσκεται, μεν, στο νοσοκομείο με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο όλοι ελπίζουμε να ξεπεράσει, είναι ζωντανή, δε!

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και μία ακόμη λανθασμένη είδηση που ακούστηκε χθες και ήθελε νεκρή και την Ελένη Κούρκουλα.

Η δυσάρεστη είδηση αφορούσε στη γνωστή αρχιτέκτονα Μαρία Κοκκίνου, σύζυγο του επίσης αρχιτέκτονα Ανδρέα Κούρκουλα, εξ ου και η παρανόηση που, επίσης, προκάλεσε αναστατωση!