Χριστούγεννα 2022: Κι όμως, μερικοί έχουν ήδη στολίσει για τις γιορτές

07.11.2022
Χριστούγεννα 2022: Κι όμως, μερικοί έχουν ήδη στολίσει για τις γιορτές
Ποτέ δεν είναι νωρίς για να στολίσεις το σπίτι σου, λένε, μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού και η Χριστίνα Κοντοβά. Ο Σάκης Ρουβάς το σκέφτεται λίγο ακόμη, δεν είναι σίγουρος. Εσύ;

Ίσως ήταν οι προβλέψεις της ΕΜΥ περί της κακοκαιρίας Eva που, μάλλον, μας πήρε κάπως "ξόφαλτσα" (τουλάχιστον στην Αττική), ίσως οι πιέσεις των παιδιών της, ποιος ξέρει. Η Δούκισσα Νομικού, πάντως, στόλισε το δέντρο της αυτό το Σαββατοκύριακό και μοιράστηκε το αποτέλεσμα μέσω instagram, ενώ στα stories της αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο δέντρο.

«Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Και δεν είναι ένα τυχαίο δέντρο», έγραψε η Δούκισσα τονίοζοντας ότι «Είναι ακριβώς το ίδιο δέντρο που στολίζαμε στο πατρικό μας τότε που ο Νικήτας κι εγώ ήμασταν μωρά. Όταν όμως έγινα για πρώτη φορά μαμά, οι γονείς μου θέλησαν να μου το δώσουν για να το στολίζω με τα παιδιά μου και τον Δημήτρη. Αυτό το δέντρο είναι όλα μου τα παιδικά χρόνια, οι αναμνήσεις μου και, πλέον, οι αναμνήσεις των παιδιών μου», έγραψε στη συνέχεια το μοντέλο και παρουσιάστρια και έστειλε τις ευχές τις σε όλο τον κόσμο.

Και στο σπίτι της Χριστίνα Κοντοβά στόλισαν χθες. Η κόρη της, Ada και μια φίλη της πρωτοστάτησαν στους εορτασμούς και ντυμένοι με έμπνευση από frozen μπήκαν σε Christmas mood και μας έβαλαν κι εμάς,


"Δεν είναι ποτέ υπρεβολικά νωρίς για τα Χριστούγεννα", γράφει στη λεζάντα η Χριστίνα Κοντοβά και ιδού το δέντρο της στολισμένο.

Ο Σάκης Ρουβάς από την άλλη, δεν φάνηκε σίγουρος για το τι θα έκανε. Αναρωτήθηκε αν είχε έρθει η στιγμή και, προφανώς, πήρε κάποιες απαντήσεις, όμως, αν όντως χρησιμοποίησε τα στολίδια που κατέβασε ή όχι ακόμη, δεν μας αποκάλυψε. Αναμένουμε στο ακουστικό μας!