Η Σοφία Χατζηπαντελή εξηγεί γιατί επέστρεψε στο GNTM, αλλά και γιατί χώρισε

07.11.2022
Η Σοφία Χατζηπαντελή εξηγεί γιατί επέστρεψε στο GNTM, αλλά και γιατί χώρισε
Πρόσωπο των ημερών η Σοφία Χατζηπαντελή. Το μοντέλο από την Κύπρο που ήρθε στο φετινό κύκλο του GNTM, τα έκανε όλα άνω κάτω (τελικά με την καλή έννοια), έφυγε, άφησε πίσω της συντρίμμια και επέστρεψε, για να σώσει ο,τιδήποτε αν σώζεται, μίλησε στην κάμερα του Star και, όπως πάντα, δεν "μάσησε" τα λόγια της!

Λίγες μέρες νωρίτερα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η Σόφια Χατζηπαντελή επιστρέφει για να σώσει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που προβληματίζουν το φετινό GNTM η Βίκυ Καγιά έδειξε να μην αντιλαμβάνεται τα περί χαμηλής θεαματικότητας ενώ τόνισε ότι η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή ήταν προσυμφωνημένη. Το γεγονός αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τα λεγόμενα της ίδια της "σταρ", όπως προκύπτει, του GNTM, η οποία στην πρώτη της συνέντευξη στο πλατώ του reality μετά την επιστροφή της, φρόντισε να τονίσει πως "ο μόνος λόγος που επέστρεψα ήταν αυτά τα κορίτσια και κανείς άλλος".

'Ενα άλλο σημείο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτή τη συνέντευξη της Σοφίας, αφορούσε στα προσωπικά της. Το μοντέλο αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Ζαχαρία Αποστόλου, τον οποίο αγαπά ακόμη πολύ, αλλά έκρινε ότι της "έτρωγε πολύ χρόνο από τη δουλειά της" και σε αυτή τη φάση της ζωής της θα ήθελε να επικεντρωθεί στην καριέρα της!

Σε κάθε περίτπωση, η Σοφία είναι εδώ και τα γυρίσματα για την επόμενη φάση του GNTM έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όσο για το σημερινό επεισόδιο; Τα επίδοξα μοντέλα θα κριθούν σε μια δοκιμασία φορώντας ρούχα εποχής και εκφράζοντας από ένα διαφορετικό συναίσθημα η καθεμια.