Ο Φάνης Μουρατίδης μιλά περί υιών και ομοφυλοφιλίας και λέει αυτά που ευχόμαστε να ακούγαμε από όλους

07.11.2022
Ο Φάνης Μουρατίδης μιλά περί υιών και ομοφυλοφιλίας και λέει αυτά που ευχόμαστε να ακούγαμε από όλους
Πρωταταγωνιστεί στο Maestro φέτος και ως ρόλος έχει έναν γιο που του αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλους. Στην πραγματική ζωή του, ο Φάνης Μουρατίδης έχει δυο γιους και ρωτήθηκε τι θα έκανε σε ανάλογη περίπτωση. Η απάντησή του αποτελεί έμπνευση.

Ο Φάνης Μουρατίδης είναι ο δήμαρχος των Παξών στη νέα δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ένας δήμαρχος που, όμως, τις κάνει τις παρανομίες του και έχει ένα αρκετά σκοτεινό παρελθόν, το οποίο θα μάθουμε σύντομα στο επεισόδιο όπου θα μοιραστεί τη δική του ιστορία, όπως κάνει κάθε ήρωας της σειράς με τη σειρά του!

Πατέρας του Αντώνη και της Κλέλιας, στο τελευταίο επεισόδιο, ο Φάνης -έτσι τον λένε και στο Maestro- ακούει τον γιο του να του μιλά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, τις οποίες, βέβαια είχε υποψιαστεί και ο ίδιος. Ο ίδιος δεν αντιδρά καλά και θεωρεί ότι πρόκειται για πειραματισμούς της ηλικίας. Δεν φαίνεται έτοιμος να δεχτεί μια τέτοια πραγματικότητα για τον δικό του γιο, ο Φάνης ο δήμαρχος. Ο Φάνης ο Μουρατίδης, όμως;

Maestro: Το Twitter υποκλίθηκε στη Μαρία Καβογιάννη και έχει βρει ήδη τον δολοφόνο

Απαντώντας σε ανάλογη ερώτηση δημοσιογράφου, ο ηθοποιός, ο οποίος έχει δυο γιους από τον γάμο του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Έκτορα και τον Αλέξανδρο, ήταν κάθετος και το δικό μας το respect το κέρδισε.

«Προσωπική μου τοποθέτηση είναι ότι εγώ σαν γονιός θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα: αυτό που θέλει το παιδί μου στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, αυτό που θέλει το παιδί μου στον επαγγελματικό του προσανατολισμό, αυτό που θέλει να κάνει για τη δικιά του διαδρομή γιατί η ζωή είναι δική του και του ανήκει», είπε κατηγορηματικά ο Φάνης Μουρατίδης, συμπληρώνοντας πως «Εγώ αυτό που έχω να κάνω σαν γονιός, είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δεν προάγει την προσωπικότητά του και δεν θα βάλω το δάχτυλό μου για να λερώσω αυτή την προσωπικότητα».

Ιδού το εν λόγω απόσπασμα, όπου, μεταξύ άλλων, ο Φάνης Μουρατίδης μιλά με εγκωμιαστικά λόγια για τον Χριστόφορο Παπακαλιά τη και τον τρόπο με τον οποίο αφοσιώνεται 100% στις δουλειές του!