Καίτη Γαρμπή: Στην ανάρτησή της για την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης τρολάρει τον εαυτό της και έγινε viral -πάλι

22.03.2022
Καίτη Γαρμπή: Στην ανάρτησή της για την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης τρολάρει τον εαυτό της και έγινε viral -πάλι
"Αφιέρωσε" και πάλι η δημοφιλής τραγουδίστρια η οποία αποδεικνύεται η απόλυτη... τουιτερού! Η Καίτη δηλώνει "παρούσα" και με αυτή την αφορμή, διασκεδάζει κι εμείς απολαμβάνουμε το χιούμορ της ακόμη μία φορά.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης γιορτάστηκε χθες (21/3/2022) και ο κόσμος την τίμησε παντού με περισσότερο ή λιγότερο γνωστούς στίχους και μέσω social media.

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία τελευταία είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Twitter επέλεξε για την περίσταση κάτι πολύ ξεχωριστό -και άκρως χιουμοριστικό.

Μία σκηνή από την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του Mega "Dolce Vita" μοιράστηκε η τραγουδίστρια όπου η Σάσσα (Κατιάνα Μπαλανίκα) απαγγέλει στην κολλητή της Χριστίνα (Άννα Παναγιωτοπούλου) τους στίχους που θα αφιέρωνε σε έναν άντρα που εκείνη τη στιγμή είχε το ενδιαφέρον της.

Κάπου μπέρδεψε τον Γαρμπή (τον άνεμο) με τη Γαρμπή (την Καιτούλα) η Σάσσα και το αποτέλεσμα εκρηκτικό! Το απόλαυσε και η Καίτη και ιδού η ανάρτησή της!

Γιάννης Κουκουράκης στην Καίτη Γαρμπή: "Είχα σχέση μαζί σου από την πέμπτη Δημοτικού μέχρι πρώτη Γυμνασίου που χωρίσαμε"