Kylie Jenner: Το τρυφερό βίντεο που χάρισε στον γιο της και η αλλαγή στο όνομά του

22.03.2022
Kylie Jenner: Το τρυφερό βίντεο που χάρισε στον γιο της και η αλλαγή στο όνομά του
Σχεδόν δυο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της η 24χρονη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας συγκινεί και ξαφνιάζει. Μοιράζεται ένα πολύ όμορφο βίντεο που εκείνη και ο σύντροφός της, Travis Scott έφτιαξαν για τον γιο τους ενώ ενημερώνει τον κόσμο ότι αποφάσισαν να του δώσουν άλλο όνομα, τελικά.

Η Kylie Jenner γέννησε το δεύτερο παιδί της στις 2/02/2022, ακριβώς έναν χρόνο και μία μέρα αφού είχε φέρει στον κόσμο την κόρη της, Stormi Webster.

Χθες, η μικρότερη της διάσημης ριαλιτοοικογένειας με μία ανάρτησή της μοιράστηκε με τους αμέτρητους followers της ένα βίντεο που αφιερώνει στον νεότερο μέλος της οικογένειας αυτής που μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε -αφού εκείνη το είχε ανακοινώσει- ότι λέγεται Bear. Τελικά, μέσω story που ανέβασε χθες, επίσης, ενημέρωσε ότι το μωρό της δεν λέγεται πια έτσι καθώς οι μέρες που μεσολάβησαν απέδειξαν ότι "δεν του ταιριάζει σαν όνομα". Εν αναμονή ανακοίνωσης του νέου ονόματος που διάλεξαν για τον μικρό, ιδού η πιο πρόσφατη, σχετική, ανακοίνωση

Στο βίντεο που υπογράφει σκηνοθετικά ο Tyler Ross βλέπουμε συρραμένες σκηνές από τη στιγμή που η Kylie έμαθε ότι είνα έγκυος μέχρι τη στιγμή που ο νεαρός γεννήθηκε. Μερικές από αυτές τις στιγμές τις έχουμε ξαναδεί μέσω αναρτήσεων που έχει κάνει η ίδια όμως τις περισσότερες τις βλέπουμε πρώτη φορά. "Για τον γιο μας" διαβάζουμε στον τίτλο και ιδού τι έχουν δημιουργήσει για τον γιο τους, η Kylie και ο Travis.

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε το αντίστοιχο βίντεο που το ζευγάρι είχε φτιάξει για τη Stormi λίγο μετά τη γέννησή της. "Για την κόρη μας" ο τίτλος και ιδού: