Halle Berry: Φουλ ερωτευμένη εύχεται στον σύντροφο της «χρόνια πολλά» με σέξι αναρτήσεις

10.03.2022
Halle Berry: Φουλ ερωτευμένη εύχεται στον σύντροφο της «χρόνια πολλά» με σέξι αναρτήσεις
Ανήμερα της γιορτής της γυναίκας είχε γενέθλια ο Van Hunt και έλαβε τις πιο ξεχωριστές ευχές από την αγαπημένη του.

Η Halle Berry για άλλη μια φορά ανεβάζει μια γλυκιά ανάρτηση αφιερωμένη στον σύντροφο της, Van Hunt. Στις 8 Μαρτίου, η Berry δημοσίευσε μια σέξι φωτογραφία της με μια απίστευτη αφιέρωση για τα γενέθλια του επί 2 χρόνια συντρόφου της Hunt.

Στη λεζάντα έγραψε: «ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥ! Χρόνια πολλά VanO. Δεν είναι περίεργο που τα γενέθλιά σου και η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι ένα και το αυτό. Δεν υπάρχει κανένας που ξέρω που να πιστεύει, να υποστηρίζει και να ανεβάζει τις γυναίκες, περισσότερο από εσένα. Μακάρι αυτή η χρονιά να σου φέρει πίσω όλη την αγάπη και τη χαρά που δίνεις! Σ 'αγαπώ @vanhunt».

Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Berry να δείχνει πολύ χαρούμενη, φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι που γράφει «Van Hunt» και κρατώντας ένα ποτό. Και μετά, ακολούθησαν ακόμη δύο αναρτήσεις, χωρίς σχόλια αλλά στο ίδιο σέξι πνεύμα.

Ο Berry και ο Hunt είναι ζευγάρι από το 2020, ενημερώνοντας με αναρτήσεις τους fans για τις κινήσεις τους. Η Berry είναι πάντα εκδηλωτική για το πόσο χαρούμενη και ικανοποιημένη είναι μαζί του.

Σε μια συνέντευξη στο AARP, η Berry αποκάλυψε λίγο περισσότερα, λέγοντας: «Έχω αυτή τη νέα καταπληκτική αγάπη στη ζωή μου. Λόγω του COVID, περάσαμε τέσσερις μήνες μιλώντας στο τηλέφωνο. Αναγκαστήκαμε να αφήσουμε μόνο το μυαλό μας να συνδεθεί και να ανακαλύψουμε αν είχαμε μια σύνδεση προτού το σώμα μας αποφασίσει να εμπλακεί… Ερωτεύτηκα το μυαλό του, τη συνομιλία του. Συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ. Μου άρεσε πολύ αυτό που ήταν και δεν μπορώ να πω ότι ένιωθα έτσι πριν. Πιστεύω πραγματικά ότι βρήκα τον άνθρωπο μου. Τον ερωτεύτηκα πριν καν τον γνωρίσω».

H Halle Berry έχει δυο παιδιά, τη 15χρονη Nahla από τη σχέση της με το μοντέλο Gabriel Aubry και τον 9 ετών Maceo από τον γάμο της με τον γνωστό ηθοποιό Olivier Martinez.